Følg Hegra – Vanvik live på Twitter!
Posted in Nyheter

Følg Hegra – Vanvik live på Twitter!

I kveld tar Vanviks herrer turen østover for å møte Hegra til kamp. Med seier vil våre gutter sikre 2. plassen i sin 5. divisjonsavdeling, en plassering som kan vise seg å bli svært viktig. Lederlaget NTNUI 2 er avhengige av at deres 1. lag rykker opp fra 4. divisjon for å få muligheten til opprykk. For øyeblikket ligger studentenes 1. lag 3 poeng bak den gamle storheten Strindheim, med 5 kamper igjen å spille av sesongen.

Vanvik har levert en forrykende høstsesong så langt, med 6 seiere av 6 mulige etter sommerferien. Hegra har hatt en variert sesong, men fremstår langt sterkere hjemme på eget kunstgress enn på bortebane.

Kampen starter 20.00 og vi dekker høydepunktene fra kveldens kamp live på Twitter!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart