Referat: Hegra – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Referat: Hegra – Vanvik

Fredag 21. september var det klart for ny kamp for Vanvik, denne gang mot Hegra på fremmed kunstgress. Med seier i denne kampen kan Vanvik sikre 2. plassen og dermed være klare for opprykk til 4. divisjon dersom NTNUI ikke rykker opp fra samme divisjon. Dette var ekstra motivasjon for våre gutter som etter hvert skulle få slippe seg løs på Hegra Sparebank Arena.

Det var ikke spilt mer enn tre minutter før den første kula lå i nettet. Martin slår et frispark som flikkes videre av Torbjørn, ballen faller ned hos Håkon som til slutt tupper ballen i mål. Hjemmelaget er derimot ikke ufarlige og de får sine sjanser i begynnelsen av kampen, men de får ikke avslutningene på mål. Etter 23. spilte minutter får Vanvik en corner som tas kort, som til slutt svinges perfekt inn av Martin, som enkelt heades i mål av Stian. Bortelaget produserer flere gode muligheter nå, to baller reddes på strek av hjemmelaget på kort tid. Så var det Jørgen sin tur til å skinne. Han danser seg forbi 3-4 Hegra spillere før han banker til fra 16 meter godt plassert nede ved stolperota. Et mål Leo Messi ikke ville gremmes over der altså. Bare fem minutter senere fører samme mann ballen mot mål, før han slår vegg med Torbjørn og avslutter i samme hjørne som sist, og det står 0-4 etter 43. minutter. Siste mål før pause kommer etter fine kombinasjoner av Robert og Martin, som til slutt avsluttes av Robert og bortelaget kunne gå i garderoben på stillingen 0-5.

Vanvik hadde ingen planer om å legge seg nedpå etter en god første omgang, og skyter ut fra startblokkene. Etter ett minutt spiller Torbjørn gjennom Jørgen, som setter ballen kontant i garnet. To minutter senere får samme mann igjen nettsus. Martin spiller til dagens Ivers (Jørgen) utenfor 16-meter, som fyrer av en kanonkule i krysset rett og slett. Etter 57. minutter sender Torbjørn i vei et skudd/innlegg som går rett i mål fra sin høyre kant, uansett hva det var så fikk han en imponerende dupp på ballen. Ikke lenge etter fosser Torbjørn “T-Bear” nedover kanten og finner Robert på et innlegg og dermed 0-9. Litt senere prøver Vegard lykken fra distanse, skuddet barberer stolpen. Så kommer en ny corner fra Martin, som Henrik stanger inn etter 74. minutter.

Kronen på verket ble plassert i det 84. minutt. Den som skulle få æren var av det uortodokse slaget, men litt tidligere i kampen ble det byttet inn en gammel Vanvik-spiller. Denne spilleren har gjennom sin karriere hatt 15 (FEMTEN) beinbrudd, uten å ha deltatt noen form for kriger eller være spesielt gammel. Men uansett, etter en 84. minutter spiller Jørgen gjennom Aksel Sørloth som etter 4-5 touch sender av et skudd fra 7 meter i en Hegra-spiller og i mål. I feiringen slipper Aksel alle hemninger og danser like bra som Peter Crouch for kameramann Joachim “Jaldo” Myran. Ikke et verdig punktum, men det var greit å sette en strek der.

Kampen endte til slutt med 0-11 seier og nå gjenstår kun to kamper for Vanvik i årets 5. divisjon. Neste kamp og siste hjemmekamp spilles mot Selbu 30 september søndag kl. 14.00. Vi håper alle som har muligheten tar turen innom Skavelmyra.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart