Vanvik klare for 4. divisjon
Posted in Nyheter

Vanvik klare for 4. divisjon

Vanviks herrer har levert en meget sterk sesong, men måtte ta til takke med en 2. plass bak et bunnsolid NTNUI 2. For at studentene skulle rykke opp var de imidlertid avhengige av at klubbens 1. lag også sikret seg opprykk fra sin 4. divisjonsavdeling. Gjennom hele sesongen har NTNUI kjempet en hard opprykkskamp mot forhåndsfavoritt Strindheim. Foran dagens serieavslutning hadde Strindheim sikret seg et godt utgangspunkt og med en sterk 8-1 seier over Martin Fjeldværs gamle lagkamerater i KIL/Hemne ble siste tvil feid til side. Blåtrøyene kunne dermed feire seriemesterskap og opprykk.

Strindheims seier sikret dermed også opprykk for våre gutter som nå er klare for 4. divisjonsspill. Guttene har gjennom årets sesong vist at de er modne for nye utfordringer og det blir spennende å se hvordan Vanvik hevder seg mot langt tøffere motstand neste år. Tradisjonsrike klubber som Kvik, NTNUI, KIL/Hemne, Charlottenlund, Rørvik, Namsos, Heimdal, Sverresborg og Steffen Iversens Trygg/Lade ligger blant annet i potten når de to trønderske 4. divisjonsavdelingene skal settes opp senere i år. Opprykket byr også på et gjensyn med Ørland som endte på 10. plass i sin 4. divisjonsavdeling i årets sesong.

Vi gratulerer Strindheim med opprykket og ser frem til mange spennende 4. divisjonskamper på Skavelmyra neste år.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart