Robert ble årets spiller
Posted in Nyheter

Robert ble årets spiller

Lørdag ble fotballåret 2018 rundet av med idrettslagets årsfest på Skavelmyra. Seniorenes opprykk til 4. divisjon ble behørlig feiret og enkeltspillere ble tradisjonen tro hedret for sin innsats gjennom ulike spillerkåringer. Robert Solstad har nok allerede startet jobben med å utvide peishylla etter et solid hat-trick under prisutdelingen. Med imponerende 29 scoringer på 18 kamper, var det på forhånd ingen tvil om hvor toppscorerpokalen skulle ende. I tillegg sikret han seg den gjeveste prisen av alle, årets spiller. Vinneren ble stemt frem av spillergruppen og trenerteamet. For å fullføre hat-tricket rasket han også meg seg den litt mindre hyggelige prisen årets mattis. Prisen deles ut til den som har prestert dårligst i seniorenes interne kortspill-turnering.

Familien Bjørnsvik fikk også fylt opp bilen med pokaler i løpet av kvelden. Torbjørn Damhaug Bjørnsvik mottok prisen årets komet for sin gjennombruddssesong på førstelaget. Lillebror Håvard ble kåret til årets spiller for Vanvik 2. I tillegg ble også far Stig hedret av klubben for sin innsats for idrettslaget. Mahmoud Hasan Alhejo ble årets toppscorer for Vanvik 2.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart