Setter kursen sørover
Posted in Nyheter

Setter kursen sørover

Tradisjonen tro benytter Vanviks seniorer vinterferieuken til å dra på treningsleir i varmere strøk. Som i fjor går turen til byen Fuengirola, som ligger midt i mellom Malaga og Marbella på den spanske solkysten. Det blir et nytt gjensyn med den særdeles innholdsrike Villa Los Arcos, hvor reisefølget skal bo under oppholdet.

Med bistand fra våre svenske husverter er det lagt opp til 7 treningsøkter og treningskamp mot det lokale laget Atlético Benamiel FC. Treninger og kamper gjennomføres under flotte forhold på nye fotballanlegg i området.

I tillegg til fotballaktivitet blir det tid til sosiale aktiviteter og oppleve lokale severdigheter. Årets reisefølge består av totalt 24 personer, hvorav 20 spillere. Alle kostnader for turen er dekket av spillergruppen selv, enten gjennom egenandeler og dugnader.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart