4. DIV: Fram – Vanvik (3-0)
Posted in FotballNyheter

4. DIV: Fram – Vanvik (3-0)

Torsdag 11. april var klart for andre seriekamp og andre bortekamp for Vanvik i fjerdedivisjon avdeling 1. Fram stod på motsatt banehalvdel i kveldssola på Framnes kunstgress. Fram slo Stjørdals-Blink 2 hjemme i sin første kamp for sesongen, Vanvik tapte borte mot Levanger 2.

De første minuttene av kampen så var ikke Vanvik påskrudd og Fram tok initiativet og styrte spillet. Etter 4 minutter slo Fram en stikker i bakrom som hjemmelaget spiss fikk tuppet i mål og 1-0 til hjemmelaget. Etter scoringen så våknet Vanvik mere til liv og kjempet seg etterhvert inn i kampen, uten å skape store problemer for Fram forsvaret. Etter bare en halvtime spilt så måtte Vanvik gjøre sitt andre spillerbytte da Henrik Waterloo og Torbjørn Bjørnsvik måtte av med skader, inn kom Jørgen Skjærvø Kvitland og Petter Gomo. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Andreomgangen var bare ni minutter gammel da Fram gikk opp i 2-0. Etter 73 minutter spill så øker Fram nok en gang ledelsen til 3-0. Og en god Bernard Roten i buret hindret at det kom flere baklengs. Vanvik prøvde å slå tilbake, men fikk det ikke til å stemme offensivt denne kvelden. Banespillet var jevnere enn resultatet tilsier, men Vanvik glipper i avgjørende situasjoner som vi blir straffet hardere for i fjerdedivisjon enn i femtedivisjon og presisjonen ble for dårlig på den siste tredjedelen av banen. Sluttresultatet ble 3-0 til Fram.

Vanvik får bruke påska til å trene godt før de skal spille tredje bortekamp på rad fredag 26. april klokka 14:00 på CSK Varmbo arena mot Charlottenlund.

[event_performance id=»742330″]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart