6. div: Vanvik 2 – Fosen (1-1)
Posted in Nyheter

6. div: Vanvik 2 – Fosen (1-1)

Mandag 6. mai var det klart for årets 2. hjemmekamp for sesongen, og denne gangen var det FK Fosen sin tur til å føle på fighting spiriten til Vanvik. Det var for vått i gresset på Skavelmyra, slik at kampen ble igjen spilt på Stadsbygd kunstgress.

FK Fosen har blitt slått sammen med Jøssund og flere unge lovende fra ytre Fosen, og derfor var det klart for en kamp med mye dueller og trøkk. FK Fosen sto med 2 uavgjort før kampen, og hadde en innholdsrik kamp mot Utleira på sin hjemmebane.

Kampen startet med flere dueller og lange baller i bakrom. Vanvik prøvde å holde ballen på bakken og spille seg igjennom, men FK Fosen pushet på og skapte muligheter. I det 10. minutt løp høyrevingen til FK Fosen, Oskar Melum Wigdahl, gjennom forsvaret til Vanvik og fikk en bra løpeball fra midtbanen. Han klarte å beholde roen og chipet ballen over Vanviks nr.1. Dermed sto det 1-0 til FK Fosen.

Vanvik hadde ikke gitt seg, og prøvde å kjøre på videre for å snu kampen. Duellene ble tøffere og tøffere, og etter hvert begynte kortene å komme ut av dommer Egil Hammer sin lomme. Det første kom til Daniel Raudberget, som ble for tøff i en duell i det 40. minutt.

Lagene gikk til pause med en ledelse til FK Fosen på 1-0, og lagene diskuterte hver for seg hva som måtte gjøres bedre til 2.omgang. Flere av spillerne var ivrige på å dele sine meninger i garderoben, og det var klart for en ny omgang med ekte 6.divisjon fotball.

2.omgang starter med et smell, og Jørgen Skjærvø Kvitland blir belønnet med et gult kort ett minutt etter start, for en duell som så stygg ut fra dommers vinkel. Kampen trykker på, og det ble mye luft under ballen og dermed kom hodeduellene på rekke og rad.

I det 56. minutt klarer Ronald Gangstøe å løfte blikket og sende Frode Saghaug gjennom mot mål. Saghaug beholder roen, og gjør som Messi og runder keeper som står langt ut fra mål, og setter inn utlikningen. Det står herved 1-1 på Stadsbygd.

I de siste spilleminuttene av ordinær tid sendes Peder Fenstad på en løpetur ut mot cornerflagget. Peder klarer å nå ballen og øyner en mulighet til å sende ballen inn boksen, men FK Fosens Karsten Hovd hadde andre planer. FK Fosens spilleren kommer inn med en saftig takling bak Fenstad, og Peder lander stygt og må dessverre gå av banen med skade. Gult kort ble det dermed på Hovd.

Frisparket skal slåes inn av Jørgen Skjærvø Kvitland, på kanten av 16-meteren, og Vanvik spillerne samler seg foran målet for en mulighet til å få årets første seier. Sondre Berntsen – Kosberg står på tangenten, helt umarkert, og denne muligheten ser Skjærvø Kvitland og sender ballen av gårde. Berntsen-Kosberg spiller ballen videre inn i boks på første touchen, og ballen klarer på en eller annen utrolig måte å rulle forbi 3 Vanvik spillere før det endte med utspill fra mål.

Dommer blåser av kampen, og kampen ender 1-1. Årets første 3-poenger lar seg vente, og derfor håper vi at kampen den 15. mai mot Byåsen endrer dette. På gjensyn!

[event_performance id=»793100″]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart