Referat: Kvik – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Lørdag 11.5 var det duket for avspark i den 5.runden av 4.divisjon avdeling 1. Etter en overbevisende 4-0 seier mot Nardo 2 var det nå Kvik på Rosenborgbanen som stod for tur.

Våre gutter fra Vanvik stod før kampen med 4 poeng på 4 kamper(1 seier, 1 uavgjort og 3 tap). Med andre ord en noe tung start på sesongen. Kvik har kommet litt bedre i gang med 6 poeng på 2 seire og 2 tap. Alt ligger til rette for en tett kamp med to lag som kjemper med nebb og klør for å hente poeng. Det ble det også, lenge.

Kampen starter i ett høyt tempo med et Vanvik lag som tar utgangspunkt i å prøve å låse av Kvik fra start av. Men Kvik kommer sakte men sikkert i gang og får etterhvert fart på kulen. Men vi står imot presset i starten. Etter 20 minutter får Kvik ett meget diskutabelt frispark i følge vår kaptein Håkon Fjeldvær, som settes i mål til venstre for en utspilt Rikard Haugen. 1-0 til Kvik.

Etter scoringen kommer vi mer og mer inn i kampen, får justert presset og samlet laget til å skape mer fremover. Rett før pause i det 44. spilleminutt får Aleksander Waterloo rotet en stuss fra ett frispark av Martin Fjeldvær i mål, men linjemann mener og ha observert terjeren i offside og dagens dommer annulerer målet. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Etter pause fortsetter kampen i samme spor fra start av og utligningen kommer tilslutt på et nytt godt slått frispark som heades i mål av nevnte kaptein Håkon Fjeldvær. 1-1 på tavla og kamp igjen.

Etter utligningen fortsetter vi å skape store muligheter med blant annet en corner som går i undersiden av tverrliggeren og ut. Vi kommer også til flere gode skuddmuligheter men stoppes av en god hjemme keeper. Det store Vanvik presset fører til store rom for hjemmelaget som etterhvert får kommet til flere contringer. I det 71. minutt får Kvik ett nytt frispark, også dette settes i mål. Denne gang via muren. Fra der og ut fortsetter Kvik å komme på kontringer og gir seg ikke før det står 5-1 på tavla.

Ett noget flatterende resultat ut ifra kampbildet og det ender med ett 5-1 tap. Ny kamp og mulighet for poeng torsdag 16.5 hjemme mot Vuku. Ta med kjente og kjære og støtt våre gutter til seier på fotballens festdag!