4. div: Vanvik – Vuku (1-0)
Posted in FotballNyheter

4. div: Vanvik – Vuku (1-0)

På fotballens nasjonaldag tok Vanvik IL imot Vuku IL til sesongens første hjemmekamp på Skavelmyra. Sola strålte, gresset var strøkent og alt lå til rette for en fin fotballkveld.

Med en litt lav kveldssol i først omgang, var det en jevn åpning på kampen. Med mange tøffe dueller på midten var det ingen av lagene som maktet å ta ned ballen for å styre banespillet. Vanvik kom til noen sjanser ved å vinne ballen på midten, spille ut til kant, men dessverre for våre gutter var ikke innleggene og løpene i boksen godt nok koordinert denne kvelden. Vuku skapte noen farligheter ved å spille i bakrom og ved dødballer uten at de satt vår sisteskanse på store prøver. I andre omgang med sola og vinden i ryggen tar hjemmelaget mer kontroll over kampen. Vanvik klarte å rulle opp noen fine angrep, men den nest siste, eller tredje siste pasningen ble for upresis, slik at de aller største sjansene uteble. Da det så ut til å ende med poengdeling mellom lagene, dukket Jørgen Skjærvø Kvitland opp og ekspederte pasningen fra Eirik Sylthe i mål. Fra skrått hold og alene med keeper var Jørgen iskald og trillet ballen i lengste. Etter herlige jubelscener på Skavelmyra kunne Vanvik IL innkassere sesongens andre seier. Seieren satt veldig langt inne og smakte derfor ekstra deilig. Vi vil takke vår motstander for kampen og til alle som møtte opp for å heie på våre gutter.

Neste kamp for Vanvik er 27. mai klokken 20.00 borte mot Stjørdals-Blink 2.

[event_performance id=»809573″]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart