Det gror godt i de yngre rekker
Posted in Nyheter

Vanvik har ikke bare vært aktive på overgangsmarkedet i det siste, men det gror også godt i de yngre rekker. I samarbeid med Stadsbygd stiller Vanvik i år to G16-lag (11´er og 7´er lag). Begge lag har levert en imponerende sesong og står med full pott så langt. I tillegg har flere av ungguttene fått prøvd seg på seniornivå. I 6. divisjonskampen mot Byåsen BF onsdag 6. mai ble det en aldri så liten debutantbonanza for Vanviks del. I tillegg til de tre nysigneringene Håkon Sunde, Odd-Karstein Solum og Kevin Overland, stilte G16-troppen med hele 5 spillere. Marius Mandal og Emil Rønning har allerede flere seniorkamper bak seg, mens Daniel Leikvang Sollie, Elias Hafeld og Jonas Foss fikk sine seniordebuter. På tross av tap, klarte ungguttene seg veldig godt, og alt tyder på at Vanvik går en lys fremtid i møte.

Referat fra kampen:

Med 2 kamper som har endt uavgjort var gutta klar for å ta årets første 3 poenger. Vanvik var på fra start og ble belønnet tidlig. Etter vakkert spill og en bra avslutning fra Kristian Ness går Vanvik opp i ledelse før det har gått 1 spilleminutt! Etter scoringen fortsetter Vanvikan presset og har kontroll de første minuttene.

Når kampen har fått satt seg og Byåsen gradvis kommer inn i kampen blir det en del duellspill og dødballer. I det 31. Spilleminutt er det corner til Byåsen. Der blir det mye klabb og babb i feltet og en Byåsen spiller faller over ende. Dommeren blåser i fløyta og peker på straffemerket. Byåsen setter straffen sikkert i nettet og det står 1-1.

Etter straffemålet har Byåsen fått blod på tann. Dette resulteres i 2 kjappe scoringer i 34. Og 41. Spilleminutt. Det ser dessverre mørkere ut for Vanvik som går inn til pause med stillingen 3-1

I andre omgang fortsatte det med lange baller og en god del tøffe dueller. Til tider får begge lagene i gang spillet og det blir store sjanser i begge ender. Det blir bare med sjansene og det blir ikke spillemål før i 90. Minutt for Byåsen. Like etter blåser dommeren av kampen som ender 4-1 i favør Byåsen.