Stjørdals-Blink 2 ble for sterke
Posted in Nyheter

Stjørdals-Blink 2 ble for sterke

Mandag 27.mai Stjørdals-Blink 2 og Vanvik i syvende serierunde i 4.divisjon avdeling 1.

Kampen starter med at Blink triller mye ball og leter etter mellomrom. Blink får ha mye ball og de får etter hvert god kontroll på kampen. Blink er også ivrige på å sende langballer i bakrom til deres egen spiss. De får slå en del slike, men Vanvik får avverget mål. Men i det 22 spilleminutt ruller Blink opp et angrep på deres høyre side. De får spilt seg inn mot Vanviks mål og det hele ender med kampens første scoring til Blink. Det målet skulle også vise seg å ikke bli det siste denne kvelden på Stjørdal. 5 minutter etter deres første scoring er de igjen frempå. De triller ball og rykker nærmere og nærmere Vanviks mål. Blink får skapt mye rom og utnytter det til det fulle og setter med det inn deres andre scoring for kvelden. Resten av omgangen preges av et stort ballinnehav hos Blink som kommer til noen muligheter men de må vente med å score på nytt til 2. omgang.

2. omgang: 15 minutter ute i omgangen får Blink inn en ny scoring. Blink styrte for det meste spillet også i 2.omgang og Vanvik sliter med å få til noen skikkelige angrep. Blink fortsetter å styre spillet utover i omgangen og 11 minutter før full tid setter de inn kveldens fjerde og siste scoring. Vanvik sliter gjennom hele kampen med å komme til de store målsjansene. Kampen ebber etter hvert ut. Verdt å nevne er at 14-årige Marius Mandal fra Stadsbygd fikk sin A-debut i denne kampen.

Allerede førstkommende lørdag er det en ny sjanse for våre gutter. Studentene fra NTNU kommer til Skavelmyra og kampstart er 16.00. Møt opp og støtt våre gutter da kjærringa skal reises. På gjensyn!

[event_performance id=828393]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart