Ny 3 poenger for Vanvik 2, på halv maskin
Posted in FotballNyheter

Ny 3 poenger for Vanvik 2, på halv maskin

På selveste Himmelspretten var det duket for et realt lokaloppgjør i 6 div, da Vanvik 2 tok turen til Leksvika. Alt skulle ligge til rette for høyt tenningsnivå og et tøft oppgjør. Men slik skulle det ikke helt gå.

Vanvik måtte gjøre første bytte etter 3 min. Da måtte en for dagen feilfri Kristian Lyng Jørgensen forlate banen med en strekk. Kampen stod å vippet litt innledningsvis, der ingen av laget fikk særlig tak i kampen. Vanvik dominerte kanskje mest banespillet, mens Leksvik viste seg farlige på kontringer, særlig på høyre side der de hadde en lynkjapp ving. Selv med en liten Vanvik dominans, så virket det som om dette oppgjøret kunne bikke begge veier, litt avhengig av hvem som fikk et evt første mål. Vanvik hadde en enorm mulighet til å ta ledelsen, da Emil slår en godt vektet pasning til Frode på høyre side. Frode slår inn foran mål, der Fredrik kan bredside ballen i mål. Her var nok målet ferdig scoret i Fredriks hodet, så i stedet for å sette den kontant i mål så settes den over. Leksvik kom også til to store muligheter i denne perioden. Et skudd fra kort hold kom derimot midt i mål og Emil gjør en god benparade. Et langskudd hadde også god retning, men endte med stolpe ut der Emil virket å ha kontroll. Det avløsende målet kom derimot først i det 33 spilte minutt. Rainer slår et frispark fra egen halvdel, som stusses/«avklares» av en Leksvikspiller rett i bena på Fredrik. Fredrik skyter ballen i nærmeste hjørne, og dermed står det 1-0. Minuttet senere kommer Fredrik seg rundt på venstre side og legger inn foran mål. Ballen ender tilslutt opp til Frode, som dunker inn 2-0. Nå har Vanvik kontroll på kampen, og dette virker også å sette seg litt i hodene på alle utpå banen. Rett før pause kommer i tillegg nr 3. Håkon sender i vei et godt skudd som treffer Peder og går i mål. Den store snakkis på banen rett etter målet, var om skuddet uansett ville ha godt i mål. Men, «måltyven» Peder får scoringen. Vanvik går derfor til pause med en 3-0 ledelse, og oppsummerer i garderoben at «vi leder komfortabelt selv om vi går på 50 prosent».

2 omgang blir mye som i første omgang, der ingen av lagene ser ut til å klare å gire opp. Vanvik virker å ha full kontroll på kampen. Torbjørn har kommet inn i pausen, og gir Leksvik mye hodebry utover i omgangen. Skaper til stadighet halvsjanser selv, eller ved å spille opp andre. Ca halvspilt, setter Fredrik ballen i mål etter godt forarbeid fra nettopp Torbjørn, men dommeren dømmer en av kampens eneste offsider fra sin posisjon i midtsirkelen. Helt på slutten av kampen presser Elias hjemmelagets midtstopper og vinner til seg ballen. Han kommer alene med keeper og klarer å krangle med seg ballen forbi keeper. Selv med midtstopperen og keeperen hengende etter seg(en klar straffe) klare Elias og plassere ballen i mål. God bruk av fordelsparagrafen av dommeren, og dermed er vel Elias sitt første mål for senior et faktum!

Vanvik vinner tilslutt kampen 4-0. Laget har derimot langt mere å gå på, og det er litt skuffende at man ikke klarer å få opp tenningsnivået bedre i et slikt oppgjør. 3 poeng ble derimot med hjem til Vanvikan, noe som alltid smaker godt, men kanskje litt ekstra godt siden det var mot naborival Leksvik.

[event_performance id=830026]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart