Grusom nedtur
Posted in FotballNyheter

Grusom nedtur

Forrige helgs opptur ble fulgt opp med en grusom nedtur.

Alt var tilrettelagt for en fantastisk kamp på Skavelmyra denne lørdagen. Sola skinte, publikum møtte opp og banen var i god stand. Det som skulle ødelegge dagen var nok at det virket som om det bare var bortelaget som møtte opp.

Vanvik startet derimot kampen godt og var fullt på høyde med Rørvik den første halvtimen. Det er også Vanvik som får smake på ledelsen allerede etter 9 minutter. Jörgen Skjærvø Kvitland vender bort en motstander før han finner Robert Solstad med et utsøkt innlegg inne i boksen, Robert header ballen galant i en bue over Rørvik-keeperen, 1-0.

Ledelsen varer ikke lengre enn 5 minutter før Rørvik utligner til 1-1. Vi blir litt avventende når innlegget kommer fra venstre og ballen får passere enkelt til en mann på bakerste. Det hjelper heller ikke at bortelaget snur kampen minuttet senere, i det 15. spilleminutt.

Inn mot pause klarer Rørvik å utnytte pasningsfeil og sløvhet hos Vanvik og skårer 1-3 (43. spilleminutt) og 1-4 (45.spilleminutt). En tung omgang er over og samtlige i garderoben er enige om at dette er ikke en omgang å være bekjent med.

Med en innstilling om å heve oss klarer vi likevel ikke å komme oss skikkelig inn i kampen igjen. Vi blir igjen vitne til at Rørvik skårer to raske mål ti minutter inn i 2.omgangen. I det 56. spilleminutt skårer Rørvik på et frispark hvor Rørvik-spilleren først header i tverrligger før samme spiller setter returen. To minutter senere står det 1-6, etter et fint angrep fra motstanderlaget.

Vanvik prøver å mane opp laget til å stå kampen ut og avslutte kampen med en viss verdighet. Dette gjør at laget løfter seg og vi kommer oss til noen farligheter. Men som en rød tråd gjennom kampen så skjer det som skjer når Rørvik skårer ett mål, det kommer et nytt mål like etter. Stian Solstad er uheldig og setter ballen i eget mål etter 85. minutter, og minuttet senere kommer 1-8, noe som også blir sluttresultatet.

En kamp langt under pari for vår del, samtidig må man være rause nok til å innrømme at Rørvik er et godt lag og vinner absolutt fortjent. De spiller en effektiv fotball med lange baller mot deres hurtige kanter, og følger så godt etter med resten av laget. De er også aggressive i frontleddet og er flinke til å utnytte våre feil når vi skal fremover i banen.

Vi må absolutt ta lærdom av denne kampen, og kan ikke fortsette med å slippe inn et ekstra mål hver gang motstanderlaget skårer étt mål. Selv om vi føler at 1-8 kanskje er et litt flatterende resultat, var det uten tvil en fortjent seier til Rørvik.

[event_performance id=851128]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart