Hjemmeseier i 6. divisjon
Posted in FotballNyheter

Hjemmeseier i 6. divisjon

Det er klart for kamp mot Astor 2 der alle har sine forhåpninger om vi skal møte skikongen Klæbo. Det blir det ingenting av. Vi møter et Astor 2 lag som ligger over oss på tabellen. Vi blir enige om å gå i strupen på de fra start og trykke til i duellene. Dette er noe vi gjør fra første minutt. Vi jager de, plager de og tar ballen fra de. Dette gjør at vi får en tidlig skåring når målsniken Kevin Overland er på rett plass til rett tid. Vi fortsetter presset og har full kontroll på kampen helt til mister kaptein Solum roter det skikkelig til for seg selv og slår en feilpasning rett på fot til Astor sin spiss. Ballen settes enkelt i mål 1-1. Vi fortsetter trykket, og vinner ballen akkurat som vi ønsker. Kevin Overland er igjen der han skal være og vi tar ledelsen på ny, 2-1. Astor svarer med å pole ballen opp i banen og her glipper det i midtforsvaret når ingen går i sikring. Ballen tres enkelt igjennom og Astor får enda en utligning, billig! Vanvikgutta gir ikke opp, vi fortsetter å spille vårt spill og trykke etter. Hertug A.Waterloo dunker ballen i mål etter litt klabb og babb inne i feltet og vi tar med oss ledelse 3-2 til halv tid.

I pausen blir vi enige om å ikke senke oss, men fortsette å kjøre på. Samtlige gjør en knallgod jobb både fremover og bakover i banen, og Astor slipper ikke til mye. Vi spiller ball og spiller til oss store muligheter, men ballen vil ikke i mål. Solum kommer til flere muligheter da han settes som spiss, men han må nok hjem å trene på avslutninger da han bare treffer skog, tverrligger og stolper. Vi er bedre enn Astor i dag på det meste og kunne godt ha vunnet mer en det slutt resultatet tilsvarer i dag. Samtidige spillere yter det de klarer og vi tar 3 deilige poeng på Skavelmyra.

[event_performance id=853180]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart