Seier for Vanvik 2 i siste kamp før ferien
Posted in Nyheter

Seier for Vanvik 2 i siste kamp før ferien

Det var klart for vårsesongens siste kamp for Vanvik 2 da Utleira 2 kom på besøk til Skavelmyra. Vanvik møtte et lag som lå over de på tabellen og som de tapte 6-3 imot i serieåpningen. Vanvik ble enige om å presse høyt og spille enkelt før kampen, noe vi gjorde fra første minutt. Vanvik styrte kampen fra start og gjestene slet med å henge med. Første mål kom etter bare 15 minutter. Nydelig spill av Vanvik, som startet med at Marius M spilte opp til Martin. Martin dro av en spiller og sendte deretter ballene videre ut på kanten til Torbjørn. Torbjørn slo ballen inn i boksen, hvor Eirik Sylthe dukket opp og plasserte ballen rolig i mål. 1-0 til hjemmelaget. Etter målet fortsatte Vanvik å styre kampen og kom seg til noen gode muligheter uten å få ballen i mål. Utleira hadde noen halvfarlige kontringer uten å true Vanvikmålet i alt for stor grad. Rett før pause fikk hjemmelaget muligheten på ny. En flott stikker fra Fredrik ga Jørgen fri bane alene mot keeper. Jørgen plasserte ballen enkelt til side for Utleira sin sisteskanse, og det stod da 2-0 i det lagene gikk til pause.

I pausen ble Vanvik enige om å fortsett som vi gjorde i første omgang, og guttene fulgte opp kampplanen. Vanvik hadde ekstremt mye ball i starten av omgangen. Etter 53 minutter dro Martin med seg ballen igjennom mange Utleiraspillere før han slapp den videre til Sylthe. Sylthe sendte ballen i nettmaskene for andre gang i kampen og Vanvik økte ledelsen til 3-0. Etter det tredje målet slapp vertene Utleira mer inn i kampen. Drøye 15 minutter etter Vanvik sin scoring gikk Kristian Ness litt hardt inn i en motspiller innenfor vår egen 16 meter, og det ble dømt straffe. Vår sisteskanse Emil var nære ved å redde straffesparket, men klarte ikke å hindre at Utleira reduserte til 3-1. Etter scoringen tok våre gutter mer over igjen. Ingen av lagene klarte imidlertid å score flere mål og Vanvik 2 rodde i land en 3-1 seier. 6. divisjonslaget tar nå ferie på 4. plass på tabellen.

[event_performance id=865460]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart