Vanvik seiret mot Fram i sluttminuttene
Posted in FotballNyheter

Vanvik seiret mot Fram i sluttminuttene

(Arkivbilde: Eirik Sylthe i aksjon på Skavelmyra mot Strindheim)
Lørdag 17.august var klart for den tolvte runden og andre kampen etter sommerferien i fjerde divisjon. Fram hadde tatt turen til Skavelmyra for å revansjere et knepent 2-1 tap mot Stjørdals-Blink 2 hjemme i sin første kamp etter sommerhvilen, Vanvik tapte 0-4 mot Levanger 2 på Skavelmyra. Fram lå fire poeng foran Vanvik på tabellen så dette var en viktig kamp for våre gutter for å vinne for å få litt pusterom i nedrykksstriden.

Første omgangen var preget av mye kriging og banespillet foregikk stort sett på midten av banen, det skjedde ikke så fryktelig mye foran målene. Omgangen så ut til å ebbe ut i 0-0 men rett før hvilen var Fram frampå og sendte en stikker bak forsvaret til Vanvik som ble snappet opp av en Fram-spiller og ekspedert i mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

I andreomgangen kom Vanvik bedre i gang og tok mer kontroll i kampen. Etter ti minutter utlignet Eirik Sylthe med et flott lavt skudd fra sekstenmeteren i høyre hjørne. 1-1 og en vitamininnsprøytning for Vanvik. Vanvik fortsatte å skape en del sjanser men det ville seg ikke helt på den siste tredjedelen. Også denne omgangen så ut i å ende i uavgjort og poengdeling men i det 88.spilleminutt ble det slått en høyball mot Fram-forsvaret som ble bredsidet inn til keeper som tok ballen i hendene. Dommeren var ikke i tvil og dømte indirekte frispark til Vanvik sirka 10 meter fra mål. Martin Fjeldvær trillet ballen til Jørgen Skjærvø Kvitland som dundret ballen forbi 11 Fram spillere i muren og i mål og sendte hjemmefansen til himmels. De siste minuttene red Vanvik av Fram-stormen og sikret en meget viktig 2-1 seier.

Neste kamp for Vanvik er fredag 28.august på Skavelmyra mot Charlottenlund. Borteoppgjøret endte 3-3 i vår.

[event_performance id=930201]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart