Poengdeling mot Flerkulturelt
Posted in Nyheter

Vi drar til Trondheim med en ny trener i dag Sten Boie Hellstrøm og noen nye spillere. Vi bestemmer oss for å styre kampen fra start og ligge kompakte. Vi møtte et spillende lag med spillere som var gode med ball og noen fysiske spillere. Dette klarer vi å kontrollere i starten av kampen og går opp i ledelsen først etter godt spill. Kevin Overland setter ballen i mål på corner. 1-0 Vanvik. Vi fortsetter og spille ball men etter hvert tar flerkulturelt over og får lov til å spille og vi må forvare oss mye. Ballen tres igjennom tilslutt og stillingen blir 1-1. Vi går til pause med dette resultatet. I 2 omgang så prøver vi å gjøre det samme men flerkulturelt får et mål som skulle vært dømt offside på 2-1.

Vi jobber og jobber og helt på slutten av kampen får Kevin Overland en kjempe ball som han demper på brystet og smeller til på 1 touch. Keeper redder ballen og det blir corner. Corneren slås av Høston og Kevin flyr til værs å stanger ballen kontant i mål i slutt minuttene 2-2. Dette blir stillingen og vi bør være fornøyde og litt misfornøyde da dette var et lag vi kunne ha slått.