Storsmell for Vanvik 2 mot Fosen
Posted in Fotball

Storsmell for Vanvik 2 mot Fosen

I dag møter vi kanskje ligaens mest fysiske lag. Store robuste karer som bruker både fysisk og rutinerte. Vi prøver å spille mye ball ifra starten, men mister ballen ofte og må løpe mye i denne kampen. Jørgen måtte av banen etter kun drøye 10 minutter med skade, noe som var et stort tap for oss. Vi byr på fint lite i første omgang, men står godt imot av hva de prøver på og stillingen ender 1-0 i første omgang.

I andre omgang så blir vi rett og slett overkjørt, og vi blir jobbende etter mye. Vi får også mye svi for at vi er flere som ikke spiller sammen til daglig og dette ser vi at fosen har gjort over tid da de finner hverandre ofte. De spiller mye bra fotball til tider og det gjør også vi, men har mye mer og gå på og det er det mange av Vanvik spillerne som vet og da er det ekstra surt at stilling ender 6-1 der Kevin Overland blir vår eneste mål skårer.

[event_performance id=945702]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart