Stortap i bunnduell
Posted in Nyheter

Stortap i bunnduell

Mandag 2.september var det klart for den femtende runden i 4.divisjon avdeling 1. Vanvik hadde tatt turen over fjorden for å møte Nardo 2 på Nissekollen kunstgress, for å spille om tre svært viktige poeng i nedrykksstriden. Vanvik står med 14 poeng etter uavgjort resultat mot Charlottenlund, mens Nardo 2 har 11 poeng.

Vanvik er på med en gang dommeren blåser kampen i gang. Vanvik presser Nardo 2 til å gjøre feil på feil. Allerede etter fire minutter skårer Vanvik! Stian Solstad slår en nydelig bakromspasning til Erik Enebakk. Erik skjærer inn fra kant og plasserer ballen helt nede ved stolperota. Vanvik ligger kompakte og presser aggressivt i første 20 minuttene. Vanvik er nære ved å gå opp i 0-2 ved flere anledninger. I det 23 minutt reduserer Nardo 2 på corner. Etter reduseringen blir det mye kriging på midten, og i det 30. minutt får Nardo 2 nok en corner. Etter mye klabb og babb havner ballen hos en Nardo spiller som klinker ballen i mål fra 17 meter. Vanvik prøver å slå tilbake med en gang. Vanvik spiller seg til flere store sjanser, men klarer dessverre ikke å sette ballen i mål. Det blir ingen flere mål i første omgang og Vanvik ligger under 2-1 til pause.

I andre omgangen sliter Vanvik med å finne formasjonen fra første omgangen. Tre minutter etter at dommeren har blåst kampen i gang skårer Nardo 2. Nardo 2 tar mer og mer kontroll over kampen. Vanvik blir springende veldig mye uten ball. I det 53.minutt skårer Nardo 2 igjen og resultatet er 4-1. Vanvik prøver og samle seg, men dessverre går det ikke Vanvik’s vei i dag. Nardo 2 skårer på det meste av sjanser, og kampen ender 7-1.

[event_performance id=950456]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart