Deadline Day: Storfisk på kroken?
Posted in Nyheter

Deadline Day: Storfisk på kroken?

Ved midnatt stenger overgangsvinduet for breddefotballen i Norge og det rapporteres om stor aktivitet på klubbkontorene til fotballavdelingen. Mandag ble Thomas Wean Haugen klar for klubben. Rissværingen som fortrinnsvis spiller midtstopper, vil bli et et veldig fint tilskudd til spillertroppen.

Vanvikans svar på Ed Woodward, Rainer Storheil, ser imidlertid ikke ut til å være helt fornøyd enda. Kilder nært seniorlaget varsler om at klubben jobber med å sikre seg nok en spiller, og overgangsmålet beskrives som en potensiell storfisk. Med kun timer igjen av overgangsvinduet sies det at det vil bli en kamp mot klokken, men klubben skal ha god tro på å få overgangen over streken, eller fisken om bord i Vanvikan-skuta om man vil.

Klubben er foreløpig svært tilbakeholden med informasjon om hvem denne spilleren kan være, men det antas at mer informasjon vil komme i løpet av kort tid.

OPPDATERT:

Klokken har nå passert midnatt og overgangsvinduet er offisielt stengt. Våre kilder tett på seniorlaget melder imidlertid om at klubben skal ha levert inn et såkalt deal sheet. Dette innebærer at overgangen langt på vei er i boks, men at klubben vil få noen timer ekstra på å få på plass de siste formaliteter. Fotballavdelingen skal føle seg trygge på at nødvendig dokumentasjon har kommet på plass før fristens utløp, og håper på å kunne presentere den nye spilleren i løpet av morgendagen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart