Ny smell i fjerde divisjon
Posted in FotballNyheter

Lørdag 8. september tok Vanvik i mot Kvik på Skavelmyra for et nytt oppgjør om kampen for tilværelsen i fjerde divisjon.

Vanvik starter kampen greit og spiller god fotball de første 15 minuttene, men så kommer det tre rimelig raske mål i mot. Etter 34 spilte minutter får Vanvik et frispark utenfor 16 meteren. Martin setter ballen rett i krysset og stillingen er 1-3. Vanviks Henrik Askheim pådrar seg et gult kort noen få sekunder før første omgang blåses av. Vanvik går ut med høyt press og satser alt for å få poeng, det straffer seg og Kvik scorer i det 57. minutt, stillingen er 1-4. Nils Arild byttes inn for å vinne dueller. Martin snapper opp ballen på enden av 16 meteren og sender ballen igjennom til Aleksander som er alene med keeper og setter ballen kontant i mål. Et par minutter senere kommer Daniel opp langs høyre kant og svinger inn ballen bak forsvaret, Nils er på plass og setter ballen i mål. Stillingen er 3-5 og Spenningen er til å ta å føle på. Så header Nils på nytt ballen i nettet etter en dødball fra Martin, men til hjemmelagets fortvilelse vinker linjemann av for en tvilsom offside. Da Kvik rett etter scorer på nytt går det et unisont sukk over stadion.

Kampen ender med et forsmedelig 3-8 tap. Nå handler det om å mobilisere til en skikkelig innsats i innspurten av høstsesongen for å prøve å berge plassen i fjerde divisjon. Neste motstander er borte mot Vuku, lørdag klokken 16.00.