Referat: NTNUI – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Referat: NTNUI – Vanvik

Lørdag 28. September, sol, 16 grader og serieleder NTNUI sto for tur på Koteng Arena på Lade. NTNUI ledet serien, og ville med seier i denne kampen sikre førsteplass på tabellen og opprykk til 3. divisjon. NTNUI hadde med andre ord planlagt for opprykksfest lørdag kveld, og rollen som festbrems ble Vanviks gutter sin motivasjon for å gå ut og knuse serielederne.

Kampen ble sparket i gang og Vanvik forsvarte seg strukturert og godt mot et ballsikkert NTNUI som var gode til å vende spillet fra side til side for å finne en mulighet til å sende ballen i bakrom på den store matta på Koteng Arena. Samtidig klarte Vanvik å skape flere gode angrep på raske overganger mot NTNUI som sto høyt. Presisjonen på de siste pasningene og avslutningene var imidlertid for dårlig, og angrepene til Vanvik endte i relativt ufarlige situasjoner for NTNUIs keeper. Vanviks keeper fikk heller ikke særlig mye å bryne seg på første halvdel av første omgang, da NTNUI også slet med å få til farlige avslutninger.

Etter drøyt 20 minutter fikk imidlertid en noe upresset NTNUI-spiller fyre fra 20 meter, og sendte ballen i mål til 1-0 fordel serielederen. Tross NTNUI sin skåring fortsatte kampen i samme stil, med et strukturert Vanvikforsvar og flere overgangsmuligheter. Etter 30 minutter måtte Vanviks midtstopper og kaptein, Håkon Fjeldvær, ut med skade, og Vanvik måtte justere et til da godt fungerende lag. Rett før pause raknet noe av kommunikasjonen i bakre rekker hos Vanvik, og NTNUI fikk puttet to raske. Til pause sto det dermed 3-0 til hjemmelaget, men Vanviks gutter følte absolutt de hadde noe å stille opp med.

I pausen ble gutta enige om å gå ut å fortsette i samme stil, med fokus på å ta bedre vare på overgangene. Det ble imidlertid ikke like enkelt gjort som sagt. Andreomgangen ble preget av flere småskadete Vanvikspillere som måtte ut, og mange rokkeringer i 11eren. Dette førte til en tung andreomgang for Vanviks del, som handlet mest om å forsvare seg så godt som mulig mot avdelingens beste lag med los på opprykk. NTNUI sto høyt og presset hardt hele omgangen, og fikk til slutt puttet tre mål i andre omgang også. Kampen endte derfor med en seksmåls-seier og opprykk for NTNUI.

Etter to kamper, med tre av fire relativt jevnspilte omganger mot NTNUI, er det noe surt å ikke klare å skåre mot studentene. Men det må det like vel understrekes at NTNUI har vist seg som et meget sterkt lag i vår avdeling, som vinner avdelingen med tre kamper igjen å spille. Vi ønsker derfor studentene i NTNUI lykke til videre, og håper de klarer å bite fra seg i 3. divisjon også!

[event_performance id=965360]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart