Referat: Vanvik – Ørland
Posted in FotballNyheter

(Se video av målene fra kampen nederst i saken)

Lørdag 5. Oktober gjestet Ørland skavelmyra. Alt lå til rette for et knallhardt fosenoppgjør.

Første omgang er preget av mye stopp i spillet, og et vanviklag som virker å være litt for hete på grøten offensivt. Ørland har flere gode bakromsløp som ikke resulterer i det helt store.
Etter 19 spilte minutter får vanvik hjørnespark. Martin Fjeldvær skrur ballen rett i mål. 1-0 Vanvik! Hjemmelaget holder unna til en god stund ut i omgangen.
Ørland får hjørnespark, og ballen skrus inn i boksen. Vanviks målvakt for dagen drar på en innholdsrik bærtur, og ballen kan enkelt settes i tomt bur. 1-1.
Etter hvilen virker det til at vanvik har funnet ut av sitt offensive spill, og de kommer til mange fine muligheter. Omlag 5 minutter ut i andre omgang kommer et uforventet cornertrekk av hjemmelaget, og Jørgen Kvitland banker upresset til fra 20 meter. Ballen skrus lekkert i lengste og vanvik går nok en gang opp i ledelsen. 2-1.

Få minutter er samme mann på farten. Kvitland drar seg lekkert forbi en forfjamset back på vanviks venstre side og banker ballen i nærmeste. 3-1.
62 spilte minutter på skavla å vanvik spiller seg fint ut på kant til en ivrig ung stavering. Daniel Rødberget slår et vakkert innlegg på bakerste, og der venter Sander Opheim som vakkert stupheader inn vanviks 4. mål for kvelden.

Ørland får et trøstemål fra krittmerket etter 82 spilte minutter og reduserer til 4-2. Kampen ender med to mål til for vanvik av Aleksander Waterlo, og Martin fjeldvær. Kampen ender 6-2!
Vi takker for oppmøtet, og håper så mange som mulig tar turen til skavelmyra 20. Oktober for å se siste kamp for sesongen da Namsos tar turen sørover.