Bli med på fotballsesongen 2020!
Posted in Nyheter

Bli med på fotballsesongen 2020!

Sesongen 2019 er nå avsluttet, og vi retter blikket mot 2020 sesongen. Som sikkert flere har fått med seg, har Hallvard Solem bestemt seg for å ta en pause fra trenergjerningen etter 4 år som hovedtrener for senior herrer i Vanvik IL. Vi ønsker å takke Hallvard for innsatsen!

Det er med stor glede vi kan annonsere at Sander Flytør har takket ja til å ta over stafettpinnen. Han har fått med seg Stig, Egil og Sæther fra fjorårets team. I tillegg har Martin sagt ja til å være spillende hjelpetrener. Tilslutt har vi nyinnflyttede Cato Maradona Mørner som trer inn i teamet. Cato kommer fra Hordaland, og har både spiller- og trenererfaring derfra.

Vanvik, Stadsbygd og Rissa har også blitt enige om prøve en felles juniorsatsning for sesongen 2020. Her vil det komme mer info etter hvert som detaljene faller på plass! Men så langt har Arnar Utseth og Torfinn Amundsen fra Rissa meldt seg, samt våre egne Jørn Ove og Ronny.

Juniorsatsningen, og det faktum at Rissa og Stjørna starter opp herrelag i 2020, gjør at Vanvik ikke lenger har spillergrunnlag til et lag i 6 div. Vi ønsker derimot å gratulere både Rissa og Stjørna med oppstart av herrelag. Lykke til med sesongen 2020!

For spillere i junior- og/eller senioralder som kunne tenke seg å spille fotball, enten for Vanvik IL i 5 div, eller på et samarbeidslag for junior mellom Rissa, Stadsbygd og Vanvik, er det bare å ta kontakt! I uke 49, 50 og 51, vil det være uorganiserte treninger i Vanvikanhallen mandager og torsdager kl 1815-1945. Alle er da hjertlig velkomne til å prøve seg!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart