Posted in FotballNyheter

Referat: Charlottenlund 2 – Vanvik

Football is back

Etter 674 dager siden siste tellende seriekamp for Vanvik er fotballsesongen endelig i gang igjen. Vi spiller nå i andre avdeling i 5. divisjon og på grunn av pandemien så kjøres det i år kun en høstsesong med totalt 10 kamper, med opprykk og nedrykk som før.

Søndag den 22. august kl.1400 gikk fløytesignalet mellom Charlottenlund 2 og Vanvik på CSK Varmbo arena. Kampen starter jevnspilt, men Vanvik tar mer og mer over banespillet etterhvert og kommer til flere farlige sjanser i første omgang som burde gi uttelling. Vanvik gikk forøvrig ut med en utypisk 4-4-2 formasjon, der Erik Enebakk ble satt som spissmakker sammen med Robert Solstad. Dette skulle vise seg å være en giftig cocktail. Etter at vi får brutt opp spillet til hjemmelaget på midtbanen, slår Jørgen Skjærvø Kvitland en gjennombruddspasning til Erik Enebakk som på fyrer i vei et velplassert skudd alene med keeper i det 37. minutt. Det skulle ikke gå lenge før hjemmelaget utlignet, da en Charlottenlund-spiller får skutt fra kort hold etter at vi blir passive i eget forsvar etter et høyt oppspill. Stillingen 1-1 står seg til pause, selv om vi på en effektiv dag burde ledet klart.

Andre omgang starter som den første sluttet, fortsatt Vanvik som står for det meste og vi kommer til flere gode muligheter. Når timen passeres lykkes vi igjen med å få nettsus. Etter et langt kast stusses ballen gjennom til Erik som setter sitt andre for dagen. Vi har nå kampen i vårt spor, men hjemmelaget kommer til en og annen sjanse, men får ingen avslutninger på mål. Spikeren i kista får debutant og innbytter Rune Bromstad æren av å sette. I det 92. minutt får han servert ballen fra Jørgen, og Rune gjør ingen feil og det forløsende målet kommer like før slutt.

Kampen ender 1-3 og årets første seier er i boks, etter positive takter offensivt og defensivt. Neste kamp spilles på Skavelmyra fredag 27. august klokken 19.00, da vi tar i mot Utleira. Vi håper alle som har muligheten tar turen for bevitne skikkelig breddefotball igjen.