Posted in FotballNyheter

Referat: Rindal – Vanvik

Lørdag 4. september var det en ny mulighet for herrelaget å skaffe seg en ny 3-poenger da bussturen gikk til Rindal. Før dagens kamp sto Vanvik med 2 seire av 2 mulige.

Etter 13 spilleminutter så gikk Vanvik opp i ledelsen til 0-1. Målet var av det pene sorten og kom etter at Jørgen prikket frisparket på pannebrasken til Robert, som styrte ballen i en lang bue i motsatt hjørne. Dessverre gikk det ikke lang tid før Rindal svarte. En retur fra et hjørnespark havnet i beina på en Rindal-spiller, som skjøt via et Vanvikfot og bak en utspilt Rikard Haugen, og 1-1 etter 15 minutter. Deretter kom dagens store høydepunkt. Martin dro seg ned mot dødlinja og slo inn med sin antatt svake fot, ved bakerste stolpe lusket Bjørn Øyvind, og like akrobatisk som Simone Biles, kastet Bjørn Øyvind seg rundt å brassesparket ballen kontant i nærmeste kryss. Gleden landet dessverre raskere enn Bjørn Øyvind, og 6 minutter senere utlignet Rindal på ny etter en litt lengre markkryper. Slik at når guttene tok seg en pust i bakken etter 45 minutter, var stillingen 2-2.

I andre omgang er det ikke så mye å skrive hjem om. Rindal tok ledelsen etter knappen timen spilt, til 3-2. Vanvik prøvde seg på noen dirty tricks på slutten ved å kaste inn Markus og Kenneth som midtstoppere og Nils Arild på topp. Når selv det ikke gjorde susen, så ebbet kampen ut og Vanvik gikk på sitt første tap i serien i år.

Vi skal ikke henge med hodene for lenge, for allerede på onsdag 8. september tar Trygg/Lade 2 turen over fjorden og møter oss til kamp på det nye kunstgressdekket på Stadsbygda. Så møt opp på Stadsbygd stadion onsdag 8.september kl 1900 for en kopp kaffe og litt god breddefotball!