Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Trygg/Lade 2

Onsdag 8. september var det duket for en ny hjemmekamp for Vanvik. Vi nærmer oss mørkere tider, og derfor måtte kampen spilles på Stadsbygds nye kunstgressmatte, istedenfor Skavelmyra. Før kampen sto Vanvik med 2 seire og 1 tap.

De første 10 minuttene av kampen er det Trygg/lade som kommer best i gang, men uten å komme til noen store sjanser. Vanvik justerer presset og kommer mer og mer inn i kampen. Vanvik har bra kontroll på trygg/lade og kommer til en del gode sjanser, men sliter med å sette ballen i mål. Etter 33 minutter får Trygg/lade et frispark ved midtsirkelen. Vanvik er trege til å omstille seg, og Trygg/lade tar frisparket hurtig ut til vingen som står alene. Innlegget fra vingen treffer spissen og det står 0-1 til Trygg/lade. Etter målet blir det en stillingskrig. Når lagene går til pause, er stillingen 0-1.

I andre omgang går Vanvik ut i hundre og tar kontrollen over kampen. Vanvik er nære ved utligne ved flere anledninger. Trygg/lade henger ikke med på tempoet til Vanvik de første 15 minuttene av andre omgang. Deretter blir kampen veldig preget av mye stopp i spillet. I det 74 minutt slår Trygg/lade en klarering som lander på 16-meteren til Vanvik. Etter mye om og men får bortelaget en spiller ballen på åpen kasse, og setter ballen kontrollert inn og de går opp i en tomålsledelse.

I det 83 minutt pådrar Jørgen Skjærvø Kvitland seg et rødt kort og Vanvik blir redusert til 10 mann. Vanvik prøver å svare og setter inn på måltyven Frode Saghaug. I det 92. minutt sender Frode forsvaret til Trygg/lade i pølseboden med en vakker vending før han setter ballen kontrollert i mål alene med målvakten. Vanvik øyner et lite håp om poeng, dessverre blåser dommeren av kampen og sluttresultatet blir 1-2.

Neste kamp for Vanvik spilles på Kyrksæterøra på onsdag 15. september kl. 19.30 der vi møter Kil/Hemne 2.