Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Meldal

Mandag 20. september var det klart for ny hjemmekamp for Vanvik. Mørkere tider har kommet og derfor spilles midtuke-kamper på Stadsbygds nye kunstgressbane, da vi dessverre ikke har flombelysning på Skavelmyra.

Det var Meldal som tok føringen i kampen og klarte å spille seg til noen sjanser. Vanvik kom seg mer inn i kampen etterhvert, men det ble ikke det store spillet og vi kom ikke til altfor mange farligheter.

Kort oppsummert var det veldig mye frem og tilbake uten store sjanser i første omgang, men rett før pause så fikk Meldal sjansen sin og tok den. 0-1 til pause.

Da andre omgang startet var Vanvik tøffere og mer påskrudd. Vi tar mer tak i kampen, etter en pauseprat der det ble manet til innsats. Etter noen bytter i fremste ledd ble det bedre press og Vanvik kom til flere sjanser og et par hjørnepark. På en av cornerne kom ballen seg gjennom hele feltet og ble til nedfallsfrukt til Håkon Fjeldvær som tok med seg ball ned mot dødlinja, av en eller annen grunn bestemte en Meldal spiller seg for at den ballen ville han ha, og klippet ned Håkon innenfor 16-meteren. Klar straffe!

Taklingen endte opp i en skulder ute av ledd for vår kaptein, som ble hentet i ambulanse og kjørt til St.Olavs hospital. Han ble skrevet ut kl.04 senere samme natt.

Martin Fjeldvær tok staffen sikkert og Vanvik utligner til 1-1. Derfra var det hvert fall ingen tvil om at penspillet ble lagt til side til fordel for lange baller og hawaii-fotball der begge lag kommer til store sjanser. Avgjørelsen kommer like før kampslutt. Martin slår en corner som lander på hodet til Stian Solstad som treffer tverrliggeren og lander rett foran målet, i det totale kaos får Robert Solstad til slutt skutt gjennom en mur av Meldal-spillere og i mål. Kampen ender 2-1 og vi drar i land en seier i en skikkelig rotete kamp, men det la ingen demper på stemningen etter kampslutt.

Neste kamp spiller vi borte mot Flatås søndag 26. september kl.1900. Da vi kun har fire kamper igjen av årets sesong så håper vi folk møter opp på våre to siste hjemmekamper der vi først tar i mot Ørland og Strindheim TF 2 henholdsvis 3. og 23. oktober på Skavelmyra.