Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Strindheim TF 2

Etter en lang høst med kamper og en tidvis krevende sesong etter pandemien, var det nå klart for siste seriekamp for i år. Lørdag 23. oktober tok vi i mot serievinner Strindheim 2 på Stadsbygd kunstgress. Siden andreplass og eventuell kvalikk til 4. divisjon nå er utenfor rekkevidde, sto kampen om å berge tredjeplassen for Vanvik.

Kampen starter med et smell. Ikke mer enn fire minutter er spilt når Jørgen slår inn en corner på bakre stolpe der Erling får headet den inn igjen til Rune Bromstad som får nikke inn ballen på åpent mål fra kort hold. Kampen ble dessverre ikke blåst av der. Bare minutter senere får bortelaget en kontring etter vi slår bort en dødball. Ballen slås gjennom vårt forsvar og til deres spiss som får en enkel jobb med å sette inn utligningen. For å spare meg selv litt tid så hopper jeg like gjerne over på pauseresultatet som ble 1-5.

I andre omgang starter det litt bedre igjen, men vi er ikke helt der vi bør være fortsatt. Bortelaget får ganske mye rom fortsatt og er dyktigere med ball. Etter 77. minutters spill får Vanvik en ny corner. Den slås inn av Erling og heades i eget nett av en Strindheim spiller på første stolpe av ukjent grunn. Spikeren i kista setter bortelaget fem minutter senere og sluttresultatet ble 2-6.

Det var alt for denne gang. Vanvik ender på en femteplass med dårligere målforskjell enn Utleira og Trygg/Lade 2. Det ble en litt annerledes sesong der det handlet for det meste om å bare komme seg i gang igjen etter et tungt hvileår. Vi ser allerede fram mot neste år da vi forhåpentligvis får en mer normal oppkjøring og bedre tid til å gjøre forberedelser for neste sesong.