Posted in FotballNyheter

Referat: Flatås – Vanvik (3-6)

Torsdag 28. april barket Vanvik og Flatås sammen under flomlysene på Flatås kunstgress. Vanviks oppgave var enkel, her gjaldt det å reise kjerringa etter nederlag i første seriekamp.

Etter noen rotete åpningsminutter tar Vanvik styring i kampen. Erling Tonning Hagen får vendt opp i mellomrommet og chipper ballen subtilt gjennom til Erik Ramdal som har løpt seg fri i midten. Unggutten gjør ingen feil alene med keeper og Vanvik går opp i ledelsen! Flatås svarer raskt, da Vanvik ikke får klarert ballen etter en dødball. Innlegget fra Flatås sin venstre side er perfekt for spissen Frank Karlsen som styrer ballen inn ved nærmeste stolpe. Erling Tonning Hagen fortsetter storspillet på topp for blåtrøyene, og med en lekker skuddfinte drar han seg forbi Flatåsstopperen og legger ballen iskaldt forbi keeper, 2-1 Vanvik!

Flatås utligner på et frispark fra hjørnet av 16-meteren som styres inn helt nede ved stolperoten, utagbart for Vanvik-keeper Rikard Haugen. Etter 30 minutter spilt vinner Vanvik en corner og på bakerste stolpe dukker Morten Kilen opp og fra nærmest død vinkel stanger veteranen Vanvik i ledelsen for 3. gang i kampen, 3-2! Vanvik gir seg ikke der og spiller seg fint ut på venstresiden hvor Vegard Stoum finner rom. Han spiller ballen inn til en feilvendt Erling Tonning Hagen som vender 180 grader og skyter fra 20 meter, skuddet går over Flatåskeeperen og i nettet, Hagen er tomålsscorer og Vanvik går i garderoben med 4-2 ledelse.

Vanvik styrer kampen i 2. omgang uten at noen lag varter opp med noe storspill. Det er spilt 60 minutter når Vanvik nok en gang skaper problemer for Flatås på corner. Denne gangen er det Lorns Finserås som rager høyest og unggutten sender Vanvik inn i en konfortabel 5-2-ledelse. Flatås kontrer inn 5-3, etter at Vanvik mister ballen på vei fram, men etter 70 minutter tar Erling Hagen nok engang fram skuddfinten og denne gangen tyr Flatåsforsvareret til ulovlige midler for å stoppe 27-åringen på vei gjennom, straffe til Vanvik! Martin Buaunet Fjeldvær er sikker fra 11-meteren og Vanvik går opp i 6-3.

Det blir også sluttresultatet og Vanvik tar sesongens første 3-poenger. Ingen stor kamp av Vanvik, men enkeltspillere som Erik Ramdal og ikke minst Erling Tonning Hagen strålte i sluddet på Trondheims østkant.

★★★ Erling Tonning Hagen
★★ Erik Ramdal
★ Morten Kilen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart