Posted in FotballNyheter

Referat: Åfjord – Vanvik (2-1)

Fredag 6. mai var det duket for årets første fosen-oppgjør for Vanvik. På grunn av at Skavelmyra ikke var helt klar for fotballspill, ble oppgjøret snudd, slik at kampen ble spilt på Åset i Åfjord i stedet (Arkivbilde fra oppgjør på Skavelmyra 2018).

Innledningsvis i kampen sto Vanvik høyt, stresset Åfjord og satte opp mange gode kombinasjonsspill fremover på banen. Vanvik skapte da gode sjanser, der vi blant annet kom alene med keeper. Vi skapte også mange gode nesten-sjanser, med innlegg som nådde nesten frem. Det gode spillet til Vanvik resulterte til slutt i en skåring ved Robert Solstad. Fra nært hold, så headet han inn et godt slått hjørnespark fra Nikolai. Så ved halvtimen spilt, var stillingen 0-1 til Vanvik. Etter skåringen kjempet Åfjord seg inn i kampen og i etterkant av en dødball og ved et deflection-skudd fra 16 meter utlignet Åfjord til 1-1 like før pause. Vanvik spilte en god 1. omgang hvor det var vi som hadde de fleste sjansene og som kunne/burde ha gått til pause med en ledelse.

Dessverre startet 2. omgang som den 1. endte. Åfjord hadde kjempet seg inn i kampen og Vanvik fikk til svært lite spill. Med lite eget spill ble det mye løping og kjemping i 2. omgang, og dessverre for Vanvik så skåret Åfjord vinnermålet (2-1) langt inne på overtid.
Det ble en tung avslutning på kampen for Vanvik, men allerede neste fredag (13.05) kommer det en ny mulighet. Da reiser Vanvik til Brekstad for å kjempe om 3 poeng mot Ørland.