Posted in FotballNyheter

Ørland – Vanvik (2-1)

Fredag 13. mai og årets andre fosen-oppgjør for Vanvik skulle spilles. Etter det sure 2-1 tapet mot Åfjord forrige helg var Vanvik klar for å krige om 3 poeng nå mot Ørland.

Dommeren blåser i fløyta og kampen er i gang! Ørland går ut i hundre fra start og kombinerer flott ute på siden før Tor-Håkon Amundsen blir spilt igjennom og kommer alene med Vanviks keeper, han gjør ingen feil og setter ballen enkelt i mål etter bare 1 spilleminutt.

Ørland fortsatte det gode kombinasjonsspillet sitt i hele første omgang, men Vanviks forsvar står bra og klarer å stoppe Ørland fra å komme til de riktig store sjansene. Vanvik skaper heller ikke de store sjansene men i motsetning til kampen forrige helg med mye langballer, tørr Vanvik å ta mer vare på kula.

2. omgang starter som den 1. endte. Ørland fortsetter kombinasjonsspillet sitt og Vanvik blir løpende mye i mellom uten å komme helt opp i Ørlandspillerne. Etter 52 spilte minutter løper Ørlands kvikke høyrekant seg fri og får slått gjennom feltet til en umarkert Markus Rosø Loen som får en enkel jobb med å sette inn 2-0 til hjemmelaget.

89 minutter er spilt når Vanviks Kjetil Martinez Hønnåshagen setter på turboen, tar med seg kula og drar av 4-5 mann før han fyrer av et skudd fra kloss hold som treffer keeper og spretter tilbake i Kjetil som så ender bak Ørlands sisteskanse. 2-1 til Ørlandet og det skulle bli med det. Vanvik presser på men klarer ikke å få en utligning på overtid, i stedet er det Ørland som fyrer av et skudd fra langdistanse som stryker metallet før dommer blåser av kampen.

Det ender med 2-1 til hjemmelaget, to tunge tap mot fosenlag for Vanvik med noe redusert stall på grunn av skader og sykdom. En dårlig periode nå for Vanvik men vi er sikre på at dette vil snu, kanskje allerede neste søndag 22. mai da vi skal møte Tiller 2 borte.