Posted in FotballNyheter

Referat: Tiller 2 – Vanvik

Etter en laber start på sesongen med kun tre poeng på de første fem kampene var det ett Vanvik lag med håp om å snu den dårlige trenden som møtte opp på TOBB arena, som for anledningen badet i sol og varme.

Håpet og solen forsvant allerede etter ni minutter for våre gutter da Tiller spiller seg gjennom hele Vanvik laget før spissen tilslutt får avsluttet ved å legge ballen kontant i mål. Kampen fortsetter i dette sporet og hjemmelaget får gang på gang brodere seg gjennom Vanvik laget med sine ballsikre spillere. Når lagene går til pause står det 4-0 til hjemmelaget. Vanvik får samlet laget litt bedre etter pause og reduseringen kommer etter 50 minutter ved Robert Solstad som stusser ett frispark fra Martin Fjeldvær i mål. Stillingen står seg til det 77. Spilleminutt før det rakner mot slutten og det renner inn 3 enkle mål bak målvakt Rikard Haugen.

Kampen ender med brutale 7-1 i solsteken på Tiller denne søndagen, men allerede førstkommende fredag er det duket for årets første hjemmekamp på Skavelmyra mot Rindal, som med en kamp mer spilt ligger fem poeng foran Vanvik på tabell. Ta turen og støtt våre gutter i jakten om å sanke poeng!