Posted in FotballNyheter

Vanvik – Rindal (1-1)

Foto: Marius Helgå

Det var endelig duket for hjemmekamp på Skavelmyra stadion igjen, og nå var det Rindal som sto på motsatt banehalvdel. Etter ett stygt tap mot Tiller 2 i siste seriekamp, hadde Vanvik lyst til å vise fram hva som bodde i de, til alle som hadde tatt plass på tribunen.

Vanvik starter bra, men Rindal holder presset oppe. Det var mange muligheter til Vanvik, men ballen vil ikke inn i mål, men det viser at det er muligheter til å score på den våte
gressmatta. Det bølger frem og tilbake, og det vises på spillerne at det blir tyngere og tyngere å flytte beina.

I andre omgang starter Rindal best, og sjansene kommer. Bortelaget prøver å presse høyere
og det skaper mer rom til å kontre i. Det kom flere sjanser, og tilskuerne reiste seg da Vanvik hadde skudd i tverrligger, men det var bare nesten.

Mot slutten av kampen ser det ut til å ende 0-0. Vanvik har corner på overtid, men flytter fram mange spillere for å få scoringen, noe som gjør de sårbare bakover. Rindal klarer å klarere corneren, og stormer i angrep. Spissen til Rindal klarer å nå den lange pasningen som blir slått forbi forsvaret og tupper den til en medspiller som chip’er ballen i en bue over Rikard i buret. Rindal spillerne jubler energisk.

Kampen ser ut til å være avgjort, men Vanvik gir seg ikke. På overtid av overtiden tar Erling Tonning Hagen ned en løs ball i feltet og dundrer ballen i mål fra kort hold. God avslutning av Erling som beholder roen selv om han var omringet av tre Rindalinger. Dermed klarer Vanvik å kapre til seg ett poeng helt på tampen av kampen.

Neste kamp er borte mot KIL/Hemne 2 i Kyrksæterøra, som ligger på en 11. plass. Guttene håper å bygge videre på det positive og er sultne på å få med seg tre poeng.

★★★ – Rikard Haugen
★★ – Emil Rønning
★ – Sander Opheim

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart