Posted in FotballNyheter

Referat: Nidelv – Vanvik (3-3)

Da var det vår sin tur til å bryne seg på serieleder Nidelv. Vanvik kommer med god selvtillit inn i kampen fra sist kamp, og det tar ikke mer enn tre minutter før Sander Opheim smeller Vanvik i ledelsen. Innenfor hjemmelagets 16-meter slår Håkon og en fin 45 graders pasning til Sander som kan breiside ballen enkelt i høyre hjørne. Så kommer Nidelv mer inn i kampen, og reduserer med Tommy Monsen i det 34. spilleminutt. Like før pause får Vanvik corner, og da er det spydspissen Robert Solstad som kriger inn en sterk heading i mål og Vanvik går til pause med en 1-2 ledelse.

Andre omgang starter jevnspilt, men ti minutter ut i omgangen får Jørgen Skjervø en aldri så liten overtenning. Han sparker bort ballen etter at dommer dømmer offside, noe han er svært uenig i og blir belønnet med sitt andre gule kort for kampen, og Vanvik er redusert til ti mann. Det gjør at Nidelv kommer mer og mer frempå. I det 82 minutt scorer Nidelvs Tommy Monsen sitt andre på corner. Vanvikan kriger på og får en kontring gjennom til Martin Fjeldvær som vakkert setter ballen over keeper og i mål, og da er det ikke lenge igjen av kampen. Det spilles over overtiden når Nidelv får corner på slutten og den havner i feltet til Joachim Benvik som flikker den i mål, og det står 3-3. I tumultene som oppstår etter scoringen får vår sisteskanse direkte rødt etter å ha dyttet en motspiller i bakken. Da står Vanvik med 9 mann. Vanvik prøver seg på ett frekt forsøk med Sander Opheim på slutten, men det går utenfor mål. Dommeren blåser av kampen og det blir poengdeling, noe vi kan være fornøyd med i dag tross utvisningene.

Neste kamp spilles på Skavelmyra fredag 24. juni kl. 20.00, hvor vi tar i mot Malvik. Dette blir forøvrig vår siste hjemmekamp for vårsesongen og vi håper så mange som mulig tar turen.

★★★ – Sander Opheim
★★ – Martin Fjeldvær
★ – Robert Solstad

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart