Posted in FotballNyheter

Referat: Ranheim TF3 – Vanvik (2-2)

Fredag 19.08 gjestet Vanvik serieleder Ranheim TF3 på Extra Arena på Ranheim. Vanvik var ute etter å følge opp seieren mot Kvik med nye poeng mot Ranheim.

Ranheim starter kampen best og har noen småfarlige langpasninger inn bak Vanviks forsvar uten at det gir uttelling. Vanvik finner mer ut av det etter noen minutter, og kommer seg inn i kampen. Vanvik finner rom ute til venstre med Jørgen Skjærvø, han finner Martin Fjeldvær inne i feltet ved to anledninger uten at 29-åringen får omsatt til tellende resultat. Istedet er det Ranheims ving som stjeler ballen fra en uoppmerksom Sondre Kosberg og ungutten må bruke ulovlige midler for å komme seg inn i duellen igjen. Det ender med gult kort til Sondre og frispark like utenfor 16-meteren. Frisparket legges rett over Vanviks mur og inn bak sisteskanse Rikard Haugen som er sjanseløs. Ranheim tar dermed med seg en noe flatterende 1-0 ledelse inn til pause.

Vanvik tar tak i kampen i 2. omgang og skaper flere halvfarligheter. På hjørnet av 16-meteren får Erik Ramdal spilt ballen til Robert som får avfyrt et skudd som keeper gir retur på og Sander Opheim får en enkel oppgave å plassere ballen i det åpne målet fra kort hold. Det står 1-1 etter 67 minutter spilt. Knappe 10 minutter senere, etter at Vanvik dominerer kampen, får Ranheims Lars Anders Braa et innlegg fra høyre påfølgende en dødball, kanten gjør ingen feil alene med keeper Haugen og Ranheim tar ledelsen nok en gang, 2-1. Vanvik gir seg ikke og spiller god fotball på jakt etter utligning, Både Martin Fjeldvær, Sander Opheim og Robert Solstad kommer til gode sjanser uten å klare å sette ballen i nettet. I det 83. minutt sitter den endelig etter en corner fra Martin som stanges inn av Sander Opheim. Vanvik trykker på for et seiersmål, men det vil seg ikke. Det ender 2-2 i Ranheimsfjæra. Vanvik kan ta med seg mye positivt fra denne prestasjonen mot serielederen på bortebane, og referenten går langt i å si at de hadde fortjent en seier.

★★★ – Sander Opheim
★★ – Stian Solstad
★ – Martin Fjeldvær

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart