Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Orkanger (1-1)

Etter en solid kamp mot Ranheim forrige uke kommer det flere kamper på rekke og rad for Vanviks seniorer, og denne gang er det hengekamp fra vårsesongen mot Orkanger. Laget ble enige om å bygge videre på selvtiliten fra et godt resultat mot daværende serieleder Ranheim, men Orkanger starter kampen aggresivt og virker påskrudde fra start. Kampen første minutter preges av at Vanvik spiller på seg brudd og taper 50/50 duellene, dette utnytter Orkanger og kommer på flere skumle kontringer gjennom lange bakromspasssninger. Dette får de betalt godt for i det 8. minutt d. slåes det en lang ball over Vanvik forsvaret, som sliter med og klarere bort ballen med den lave solen i ansiktet, og seansen ender til slutt med at Morten Kilen klarerer ett løst skudd fra en Orkanger spiller i hode på Stian Solstad. 0-1 til bortelaget. Etter den første scoringen prøver hjemmelaget og samle seg men kommer ikke til noe farligheter annet enn noen skudd fra lengre hold som keeper har kontroll på.

I andre omgang får hjemmelaget derimot satt sammen flere angrep og kommer til flere gode scoringsmuligheter og utligningen kommer ved Sander Opheim som får sendt i vei ett skudd fra 16 meter som sniker seg gjennom spaghetti fingrene til bortelagets målvakt. Spillet setter seg aldri helt for Vanvik som ikke klarer å avgjøre kampen til sin fordel og da ender oppgjøret med 1-1