Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Ørland (1-1)

Søndag 11. september var det klart for lokaloppgjør mellom Vanvik og Ørland på Skavelmyra. Det var tilnærmet fullt på tribunen og en fin ramme var lagt rundt kampen. Gjestene har forøvrig hatt en sterk sesong og lå plassert på en andreplass før dagens oppgjør, med fire poeng opp til Nidelv med én kamp mindre spilt. Vanvik har nå 10 kamper på rad uten tap og var lysten på forlenge den rekken mot motstanderen vi tapte knepent mot i vår.

I førsteomgang starter Ørland kampen best. De styrer det meste av banespillet uten at de kommer til store farligheter. Vanvik hadde for dagen lagt om formasjonen til 4-5-1 på grunn av et par frafall og slet med å få det til å fungere fra start. Dagens første nettkjenning skulle komme etter 15 spilte minutter. Ørland får frispark fra 18 meter, som går via muren og til ledelse for bortelaget. Vi får et par halvsjanser begge veier, men stillingen 0-1 står seg til pause. Vanvik sliter med å holde i ball og blir løpende litt for mye i mellom de første 45.

Andreomgang starter bedre for hjemmelaget som spiller seg mer inn i kampen. Presset blir satt høyere og vi evner å gjenvinne ballen inn på Ørlands halvdel. En gjennombruddspasning blir spilt til Daniel Raudberget som kommer alene gjennom, dog fra litt spiss får han fyrt av et skudd som går i nettveggen. I sluttfasen av kampen byttes Jim Martin Berg og Jan Audun Rømma inn, og sistnevnte skaffer et frispark rundt midtsirkelen. Frisparket slås høyt inn og Kjetil Hønåshagen går opp i duell med keeper, uten bruk av ulovlige midler ender det opp med at begge to ligger å spreller på bakken og den løse ballen kan enkelt settes i mål av Stian Solstad fra kort hold.

Kampen ender med poengdeling, noe begge lag kunne være tålelig fornøyd med. Det var nok en lite velspilt kamp for de fremmøtte og det ble mer kriging enn finspill. Allerede torsdag 15. september kl.20.00 stiller Vanvik til ny dyst mot Tiller 2. Det som er viktig å merke seg er at kampen er flyttet til Stadsbygd kunstgress på grunn av lysforholdene på Skavelmyra. Vi håper så mange som mulig tar turen for å få med seg en ny spennende batalje i Adressa-ligaen.

★★★ – Stian Solstad
★★ – Jørgen Skjervø Kvitland
★ – Erling Tonning Hagen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart