Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Tiller 2 (1-4)

Ny torsdagskamp på hjemmebane, men denne gang på Stadsbygd. Lysforholdene gjør det vanskelig å ha kamper på Skavelmyra. Heldigvis har vår samarbeidsklubb Stadsbygd IL en glimrende kunstgressbane til disposisjon. Denne torsdag var det Tiller 2 som tok turen over fjorden. Ett lag i form og med ambisjoner om opprykksplass.

Tiller tok tidlig kontroll på kampen og beholdte ballen i store perioder, men våre gutter lå godt defensivt og hindret mye av forsøkene. Den første halvsjansen var det derimot Vanvik som fikk. Martin Fjeldvær kommer seg rundt på venstresiden etter å ha lurt et par Tillergutter og legger ut til Jørgen som får avsluttet. Første omgang bærer preg av at Tiller har mye ball og kommer seg nærmere og nærmere mål. Vi må også ta to tidlige bytter da Kenneth Aasan og Håkon Fjeldvær må gå av med skade. Halveis ut i første omgang kommer Tiller veldig nærme mål når det blir en kanonade av skudd mot vårt mål. Haugen redder, skudd blir blokkert og ball reddet på strek før vi får klarert den unna. Like etter skulle derimot nullen sprekkes etter at Tiller finner en spiller på løp i bakrommet. Alene mot Haugen settes ballen i mål. Omgangen ebber ut og Tiller går til pause med en ledelse.

Andre omgang starter som første omgang var. Tiller har mye ball og styrer kampen, mens Vanvik står godt defensivt og forsøker å hindre de fremover. Vi holder de til 0-1 lenge, men utover i andre omgang så kommer dessverre Tiller gjennom flere ganger og det blir 2, 3 og 0-4. Vi får derimot en trøstemål på overtid etter frispark fra siden som Martin tar og Stian Solstad ekspederer i mål med et hodestøt.

Kampen ender 1-4 og vi møter ett lag som er trygge med ball og hvor vi ikke kommer helt opp på det nivået vi ønsker å være. Neste kamp er lørdag 24.september borte mot Rindal IL, og vi satser på å komme oss tilbake på seierstoget.