Posted in FotballNyheter

Referat: Rindal – Vanvik (8-0)

Lørdag 24. september tok Vanvik turen til Rinnvollen gras for å spille mot Rindal, et lag som har hatt både oppturer og nedturer så langt i sesongen, akkurat som Vanvik.

Kampen sparkes i gang og etter bare fem minutter dømmes det straffespark til Rindal, og gult kort til Stian S. Straffen settes kontant i mål og det er 1-0 til Rindal. Ett par minutter senere kommer mål nummer to til Rindal, og det virker som Vanvik ikke har møtt opp til kamp i dag. Vanvik prøver å spille ball, men klarer ikke å etablere spill på motsatt banehalvdel. Rindal derimot er mer presise og setter inn to mål til før dommer blåser av til pause. 4-0 til Rindal etter en omgang.

I andre omgang prøver Vanvik å mobilisere for å snu denne kampen, men det er nok lettere sagt enn gjort. Rindal kommer til flere sjanser og klarer å få inn to kjappe mål etter 60. spilte minutter.

Vanvik prøver seg på å spille seg ut, og klarer å få lagt inn et innlegg fra høyre som settes i mål av Erlend Råum, men skuffelsen kommer fort da linjedommer løfter flagget og det dømmes offside.

Vanvik virker slite etter å ha jaget ballen for det meste denne kampen, og Rindal utnytter det med å putte ikke ett, men to mål til før dommer blåser av kampen. Kampen ender med et stygt 8-0 tap.

Vi ser ikke ut til å være der vi skal være, og må bare få rettet opp i våre feil og få fokuset inn mot neste hjemmekamp mot KIL/Hemne 2 på Skavelmyra. Håper på et godt oppmøte, så skal vi nok få reist kjerringa nok en gang.