Posted in FotballNyheter

Referat: Orkanger – Vanvik (1-0)

Fredag 8.oktober var det klart for Vanviks tredje siste kamp for sesongen nemlig returoppgjøret mot nedrykkstruede Orkanger. Forrige helg ble det klart at Vanvik sikret plassen i femtedivisjon.

I starten av førsteomgang bølget spillet fram og tilbake uten at noen av lagene fikk nevneverdig overtak og kontroll i kampen. Vanvik tok mer og mer over utover i omgangen og var farlig frempå ved et par anledninger. Nyervervelsen Erlend Råum ble spilt fint fri på venstreflanken før han fyrte av et skudd like utenfor sekstenmeteren. Skuddet flakket og keeper fomlet ballen over målstreken uten at linjedommer eller hoveddommer fikk med seg dette. Undertegnede stod bedre plassert og kan bekrefte at vi ble snytt for å gå opp i ledelsen. Vanvik var best i førsteomgang, men måtte gå til pause på 0-0.
I andreomgangen kom Orkanger litt mer inn i kampen selv om de ikke skapte veldig store problemer for forsvaret til Vanvik. Det manglet en del på presisjon og vilje på den siste tredjedelen av banen for Vanvik etter pause.

I det 74.minutt fikk Orkanger frispark på venstrekanten. Innlegget ble slått hardt inn mot bakerste stolpe og i alt kaoset som oppstod i egen boks gikk innlegget rett inn i mål. Etter målet virket det som lufta gikk ut av ballongen for Vanviks del. Da blir det for dårlig presisjon og vi mister ballen for lett. Vanvik gjør ikke en veldig dårlig kamp, men i avgjørende situasjoner ble det litt for stakkato og det så ut som vi manglet overskudd og selvtillit mot slutten av kampen. Vanvik var klart best i førsteomgangen og i andreomgangen jevner det seg mere ut. Til slutt så det ut som at kampen var litt viktigere for Orkanger enn Vanvik, som med litt tur fikk med seg alle poengene. Dermed endte kampen 1-0 til Orkanger.

Neste kamp for Vanvik er lørdag 15.oktober kl.1400 på Stadsbygd stadion mot serieleder Nidelv.