Posted in Ukategorisert

Bidra til aktivitet for barn og voksne i nærområdet!

Siden 1924 har Vanvik Idrettslag vært et dugnadsdrevet idrettslag som tilrettelegger aktivitet for alle aldersgrupper med spesielt hovedvekt på barn og ungdom. Klubben har stor betydning for lokalmiljøet og fungerer som en sosial arena for både barn og voksne. Oppslutningen blant barn og unge er stor. I dag er vi ca. 400 medlemmer. Klubben består av et hovedstyre og 4 underavdelinger (fotball, håndball, ski/friidrett og turlag).

Aktivitet er viktig i alle aldre. Her vil man utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt. Vanvik Idrettslag legger spesielt vekt på at idretten skal være tilgjengelig for alle som er viktig innen integrering og bidra til et levende lokalmiljø.

Det er ikke bare organisert idrett ifm fotball og håndball vi bedriver.

Kjøring av skispor, opparbeiding av turløyer, skirenn, karusellrenn, mosjonsløp, tabata, uorganisert fotball, volleyball, Topp 6, osv osv. I tillegg har vi et flott stadionområdet med belysning som benyttes stadig.

For å være med på organisert idrett så MÅ man være medlem. Dette for at forsikringer skal være gjeldene. Årsavgift er derimot en viktig inntekt for å opprettholde og videreutvikle aktivitetene over. Det er også slik at midler fra stat og kommune er forbundet med medlemsmasse.

Vi ønsker oss derfor flere medlemmer! Ved å være medlem i vårt flotte idrettslag, så bidrar nettopp du til aktivitet for barn og voksne i nærområdet.

Man kan melde seg inn i klubben på vår hjemmeside, vanvikil.no, der man finner «Bli medlem» på toppen av hjemmesiden (se over). Årsavgiften for et enkeltmedlem er 300kr, mens for en familie er årsavgiften 400kr.   

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart