Dramatisk fosen-derby endte med seier
Posted in FotballNyheter

Det var klart for en skikkelig klassiker når Ørland tok imot Vanvik på solfylte Lundavoll gress. Det noe lange gresset innbydde til tøffe dueller og noe lange baller, dette ble også kampbildet store deler av første omgang. Dommer Amalie Nyeng satte lista høyt og spillerne fra begge lag tråkket til i duellene.

Etter 26 minutter får Vanvik frispark 25 meter fra mål og Martin Fjeldvær gjør seg klar. Han løfter ballen opp mot høyre kryss og via Ørlands keeper og tverrligger går den inn og det står 0-1 til Vanvik.

Andre omgang starter bra for Vanvik, angriperne Robert Solstad og Odd Karstein Solum kommer seg til et par gode sjanser, men uttellingen uteblir.

70 minutter er spilt når Daniel Raudberget ofrer alt i en duell foran eget mål, staværingen reiser seg, men kjenner straks at noe er galt med kravebeinet. Ambulansen ankommer og tar med seg Raudberget som frykter at kravebeinet er brukket. Erlend Hermstad erstatter ungutten på høyrebacken.

Mot slutten av kampen presser Ørland hardt og Vanvik sliter med å opprettholde eget spill. Vanviks gutter kjemper dog tappert og får klarert gang etter gang foran egen boks. Dermed ender kampen 0-1 og Vanvik tar sin første borteseier i årets sesong.