Endelig seier igjen i 4. div
Posted in FotballNyheter

Lørdag 21. september tok Vanvik imot Stjørdals-Blink 2 på Stadsbygd Stadion for et oppgjør i 4. divisjon avdeling 1. Foran oppgjøret sto våre menn med 4-2-11 på 17 kamper og gjestene fra Stjørdal med 7-2-8 på like mange kamper.

Etter bare fem minutter spilt og et langt utspill, kombinerte Vanvik seg fint igjennom midten og Eirik Sylthe fikk æren av å dunke inn kampens første mål. Målmannen til Stjørdals-Blink var på halvdistanse, da viste Eirik seg nådeløs og dunket inn ledelsen på halv volley i det lengste hjørnet. Dessverre så gikk det ikke mer enn ett minutt før Stjørdals-Blink slo tilbake. Klabb og babb i bakre rekker gjorde at spissen til Blink kom alene med vår Bernie og satte ballen i mål. Etter den forrykende starten ble kampbildet noe roligere utover omgangen. Vanvik lå godt defensivt og Stjørdals-Blink trillet mye ball i den bakre firer. Blink skapte noen sjanser på lange baller i bakrom mot kantene, men ikke mer enn hva forsvaret klarte å håndtere. Vanvik hadde også sine sjanser. Flere kom etter gode kombinasjoner på midten og videre ut på kant, hvor flere var villige til å fylle på inne i boksen da innleggene kom. Vanvik skulle også få ta med seg en ledelse inn til pause. Etter 42 minutter slo Martin Fjeldvær et godt hjørnespark, og inne ved streken sto storebror og skubbet ballen elegant over linja med skulderen. Da dommeren blåste for pause, sto det 2-1 til Vanvik.

Andre omgang startet like bra som første. Et meget vakkert angrep fra Vanvik endte med at Martin la et godt innlegg langs bakken, den gode gamle 45 grader’n, og ute i feltet ekspederte Robert «Bob» Solstad ballen sikkert i hjørnet hvor innlegget kom i fra. Stjørdals-Blink klarte utover omgangen å sette et godt press på Vanvik, men Vanvik lå kompakt og nektet Stjørdalslaget de store sjansene. Vanvik på sin side var farlige på kontringer, og som i første omgang klarte Vanvik å kombinere seg til flere fine angrep. Godt ut i omgangen satte Robert sitt andre for dagen og spikeren i kista. Robert sendte i vei en mellomting av et dårlig skudd og et dårlig innlegg. Dette gjorde at ballen fikk en lei sprett foran Blinks målmann, ballen gikk så i en fin bue over målmannen og humpet videre over mållinjen til 4-1. Ingen flere klarte å overliste målmennene på banen, så da dommer blåste av kampen, sto det 4-1 på resultattavla favør Vanvik.

Vanvik tok med det sin femte seier for sesongen. Neste helg reiser Vanvik over fjorden for å gjeste serielederne NTNUI på Koteng Arena. Kampen spilles lørdag 28. september klokken 16.00.