4. DIV: Charlottenlund – Vanvik (3-3)
Posted in Fotball

Fredag 26.april klokken 20.00 var det klart for tredje serierunde i 4. divisjon avdeling nord. Charlottenlund og Vanvik var klare til dyst. Begge lag var meget ivrig på å innkassere årets første poeng.

Kampen starter med en forholdsvis jevn ballbesittelse. Så å si hele den første omgangen var preget av mye overganger, men som ikke resulterte i noen mål. Kampen var også preget av mye kriging og dueller, som oftest betyr hyppig utdeling av gule kort. Noe som viste seg for Vanvik ved at vi hadde to spillere med gult før vi hadde bikket halvtimen spilt.

I det 31. minutt blir en CSK-spiller felt innenfor vår 16-meter og dommeren har ikke noe annet valg enn å peke på straffemerket. Man kan spekulere i om ikke det burde vært dømt offside på CSK-spilleren som ble spilt gjennom før straffesituasjonen.

Det tar forøvrig ikke lange stunden før Vanvik er oppe på hesten igjen. Bare fem minutter etter CSK-målet, dundrer Vanvik i angrep med fine kombinasjoner. Ballen havner ut på høyrekanten hos Daniel Raudberget som titter opp og ser Robert stå klar inne i 16-meteren hos CSK. Daniel legger ballen inn til Robert som dunker ballen nede i hjørnet hos vertenes sisteskanse. Vanvik reduserer til stillingen 1-1. Resten av omgangen var preget av mye kriging om ballinnehavet.

Andre omgang startet akkurat som det sluttet i første; mye kriging om ball. CSK var ivrige på å komme seg ut på kantene sine og slå innlegg, noe de fikk betalt for da de gikk opp til 2-1 etter et innlegg fra kant i det 60. minutt, men igjen er Vanvik raske på å komme tilbake. Etter 63 spilte minutter er Robert nok en gang frempå og setter ballen forbi CSK`s sisteskanse.

I det 66.minutt blir Aleksander felt innenfor vertenes 16-meter og blir tildelt straffespark. Martin er sikker som banken ved straffemerket og sender Vanvik opp i en 2-3 ledelse. Kvarteret senere utligner CSK ledelsen til bortelaget til 3-3 som står seg ut resten av kampen. Det kunne godt ha vært at ting hadde bikket i Vanviks favør på slutten av kampen. Vanvik produserte en god del sjanser som dessverre ikke ga uttelling, men Vanvik kan være godt fornøyd med årets første poeng i det som var en meget tøff og krevende batalje.

Neste kamp som også er årets første på hjemmebane spilles 5.mai klokken 14.00 på Skavelmyra mot Nardo 2. Vi håper så mange som mulig vil ta turen for å heie fram våre gutter i jakten på tre poeng. Vel møtt!