Referat Kolstad 2 – Vanvik
Posted in Nyheter

Søndag 8. oktober spilte Vanvikan sin siste kamp for sesongen, borte mot Kolstad 2. Vanvikan vant 3-0 fortjent da de gjestet Skavelmyra i våroppgjøret, men denne gangen skulle det vise seg at bykarene hadde mer å komme med.

Kolstad kjører kampen i starten og har mye ball og kjører på med bakromspasninger til vingene deres. Etter en stund har Kolstad et superangrep der alt går på et touch gjennom vårt forsvar og scorer, men heldigvis for Vanvikan ble det korrekt annullert av offside. Etter dette kommer Vanvikan mere inn i kampen og ballbesittelsen jevner seg ut. Vanvikan har flere større sjanser enn Kolstad til tross av at de har mye ball. Vanvikan kommer alene med keeperen men er for lite kynisk i avsluttingsøyeblikket og skyter midt på keeperen.

Det står 0-0 til pause og Vanvikan har trua på at det er mulig å ta med seg 3 poeng hjem.

Vanvikan får en corner i det 52. minutt. Corneren er fra venstre side og blir slått utoverskrudd av Martin Fjeldvær og treffer pannen til Stian Solstad som scorer. Kolstad utligner ikke lenge etter, før de igjen er frampå og setter inn 2-1. Så ble det gjort noen bytter og det viste seg at friske bein hjelper. Vanvikan går straks i angrep og vrir spillet til Torbjørn som er på vingen, Torbjørn demper på brystet og dribler backen, ballen blir slått fem og førti til Stian Darell som skyter inn i 5 meteren og der står de mange spillere og får blokkert skuddet men Martin Fjeldvær er der og får skutt ballen via to Kolstad-spillere og i mål. Stillingen er 2-2 og Vanvikan presser høyt for å skaffe et mål i håp om å få med seg alle poengene hjem. Stian Darell presser midstopperen deres til å gjøre en grotesk feil og han snapper opp ballen og kommer alene med keeperen, Stian setter ballen enkelt ned i venstre hjørnet etter 88 spilte minutter. 3-2 ble sluttresultatet og tre velfortjente poeng ble tatt med hjem til Vanvikan.

Det ble en herlig avslutning på en ellers dyster sesong med tanke på poengfangst. Sesongen har vært preget av endel utur og kamper som har vippet feil vei. På tross av det har vi sett en positiv utvikling og vi har i løpet av sesongen spilt inn en ny formasjon som skal perfeksjoneres inn mot neste sesong. Nå tar våre gutter en pause fra obligatoriske treninger i høst og kan se fram til sesongoppkjøring og treningsleir til Marbella i Spania over nyttår.