Referat: Rørvik – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Lørdag den 12. oktober satte lagbussen kursen mot Rørvik. Den for øvrig lengste turen i årets sesong for Vanvik og en av de tøffere oppgavene vi har måtte møte denne sesongen. 238 kilometer senere gikk vi ut av bussen med champions league hymnen i bakgrunnen. Guttene var definitivt klar for kamp om sårt trengte poeng.

Kampen starter dessverre med et rimelig raskt Rørvik mål, etter et bra slått innlegg får en rørvik-spiller stå alene og tuppe inn et for enkelt mål. Vanvik er med i kampen, men det er hjemmelaget som holder mest på ball og skaper mest i starten. Det skulle betale seg 15 minutter ut i kampen da de går opp til 2-0. Etter scoringen og til pause er Vanvik mye mer med og skaper store sjanser som burde resultert i mål. Flere gode kontringer på et hjemmelag som sto høyt i banen der vi er uheldige å ikke får uttelling på. Likevel går vi inn i garderoben til pause med en god følelse og troen på at det fortsatt var mulig å få med seg minst ett poeng i dag.

Etter pause fortsetter vi å trykke på for redusering og i det 68. spilleminutt lykkes det for bortelaget. Martin får tråklet seg gjennom forsvaret og innefor 16-meter tuppes ballen kontrollert til side for keeper. Nå fikk vi for alvor blod på tann og en utligning var absolutt innen rekkevidde. Kampen bølger frem og tilbake med strekk i begge lag. Det begynte å ta på for de fleste utpå der, men vi viser at vi vil gå i kjelleren helt til siste slutt. På tampen av kampen skapes det flere sjanser som kunne endt med mål, men det ville seg ikke for våre gutter i dag.

På tross av et knepent tap så gjør vi en god kamp og vi legger ned en formidabel kollektiv innsats der vi gjør en av våre beste bortekamper i senere tid. Vi kunne med andre ord unne oss et par kalde bjørnunger på veien sørover og tviholde oss til et lite håp om å fortsatt berge plassen dersom alt skulle gå veien nå i innspurten av sesongen. Årets siste kamp spiller vi søndag 20. oktober mot Namsos på Skavelmyra klokken 14.00. Vi håper de som har mulighet tar turen for å få med seg heidundrende avslutning på sesongen.