Referat: Selbu – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Fredag 15. juni var det duket for bortekamp mot Selbu, og også vår siste kamp før sommerferien. Selbu lå før kampen på en 6 plass med 8 poeng etter 7 spilte kamper. Verdt å nevne er at samtlige poeng har kommet hjemme på Selbu Kunstgress. Vi gikk inn til kampen med en bevissthet om den nevnte hjemmestyrken til Selbu, samt at Selbu er et godt lag som er sterke i duellspillet.

Det er imidlertid vi, anført av Robert Solstad, som viser godt duellspill når han stiger til værs og header inn 0-1 på et hjørnespark etter 10 minutter. Omgangen ellers er jevnt i banespill, men hvor Vanvik er laget med de største sjansene. Selbu er derimot ikke ufarlig når de kommer og det blir Vanvik-spillerne vitne til like før pause. Ikke bare én gang, men to ganger klarer Selbu å skåre. De har dermed klart å snu kampen like før hvilen og de kunne dermed gå inn til garderoben med en 2-1 ledelse.

Vi er klare på at vi ikke er fornøyde med det som skjedde like før pause og er fast bestemte på å komme tilbake i kampen igjen. Andreomgang kunne dessverre ikke ha startet verre for våre gutter, da Selbu øker ledelsen til 3-1 i det 53. spilleminutt. Reduseringen i det 61. minutt er en tro kopi av vårt første mål, hvor Martin slår et hjørnespark og Robert Solstad setter ballen i mål, 3-2. Selbu skulle gå opp til 4-2 før Vanvik og våre gutter leverer seks knallgode minutter. Fra det 72. til det 78. spilleminutt klarer guttene å snu kampen fra 4-2 til 4-5. Ved Vanviks tredje mål blir Aleksander Solheim revet ned av hjemmelagets keeper, og dommeren har ikke annet valg enn å dømme straffe. Der er Martin Fjeldvær sikker og 3-4. Minutter senere ruller vi fint opp på vår venstreside. Vegard Stoum får tilslutt lagt inn mot bakre, der står Torbjørn Bjørnsvik og header den kontrollert i nettet, 4-4. I det 78. spilleminutt blir snuoperasjonen komplett da Torbjørn bli felt ved hjørnet av 16-meteren. Istedenfor å slå ballen inn i boksen, velger Martin Fjeldvær å kline til. Ballen går over muren og utenfor keepers rekkevidde og 4-5 er et faktum. Tross en herlig vilje og moral klarer dessverre ikke våre gutter å stå imot de siste minuttene og Selbu reduserer til 5-5, som også blir sluttresultatet.

Det var en kamp med stor underholdning for publikum, men hvor vi sitter igjen med flere slurvete baklengsmål. Vi tar uansett sommerferie sittende på en fin 2.plass. Nå skal sommeren brukes godt og vi satser på å være godt rustet til en høstsesong fylt med hele seks hjemmekamper. Neste kamp er hjemme mot Åfjord 10. august klokken 20.00. På gjensyn!