Referat: Vanvik – Byneset
Posted in FotballNyheter

Lørdag 15. september var det duket for Vanvik mot Byneset på Skavelmyra stadion. En viktig kamp for Vanvik som har fått ferten av opprykk til 4.divisjon. Regnbyger hadde preget værbildet i forkant av kampen, og forholdene lå virkelig til rette for god, men tøff fotball.

Kampen ble sparket i gang klokken 14.00. Allerede etter tre minutter kommer Torbjørn Bjørnsvik seg fri ute på kanten og får slått et fint innlegg som ender opp på bakerste stolpe, der har Martin Fjeldvær løpt seg fri og får nok tid og rom til å ta ned ballen og sette den enkelt i nettet, 1-0 Vanvik.

Lagene kommer seg til hver sin store sjanse alene med keeper før det er spilt et kvarter, men to gode keeperprestasjoner sørger for at målprotokollen forblir uendret.

Vanvik tar mer og mer over utover i første omgang og etter 24 minutter setter Torbjørn fart og kommer seg gjennom Bynesetforsvaret, alene med keeper gjør 18-åringen ingen feil og fører Vanvik opp i 2-0. Like etterpå fyrer Jørgen Skjærvø Kvitland av et hardt skudd fra 25 meter, keeper er utspilt, men tverrligger står i veien. Lagene går til pause på stillingen 2-0 til Vanvik.

2. omgang preges av tøffe dueller både langs bakken og i lufta, Stian Solstad pådrar seg et gult kort i det han hindrer en halvfarlig Byneset-kontring, og Håkon Fjeldvær får seg et spark til hodet, dette til tross så holder begge hodet kaldt og buret rent. I det 73. Minutt kommer 3-0 og spikeren i kista da Robert Solstad nok en gang tegner seg på mållista etter en kontring.

Vanvik tar med det sin 12. seier for sesongen og henger med helt oppe i toppen av 5. divisjon når det nå gjenstår bare 3 kamper. Neste kamp er borte mot Hegra Fredag den 21. September kl. 20.00. Kampen kan følges live på twitter.