4.DIV: Vanvik – Nardo 2 (4-0)
Posted in FotballNyheter

Søndag 5. mai var det duket for første hjemmekamp for Vanvik og dagens motstander er Nardo 2. Kampen ble flyttet til Åsly grunnet dårlig vær og en snødekt gressmatte.

Kampen starter med at Nardo har mye ball, men Vanvik står godt. Nardo har store sjanser til å sette 1-0 men klarer ikke å få ballen i mål. Det er mye kriging og med mye kriging kommer det en del gule-kort, etter 15 spilte minutter pådrar Aleksander et gult-kort ved å sparke ned en Nardo spiller.

25 Minutter ut i kampen så får Eirik Sylthe spilt gjennom Erik Enebakk som skyter på keeper Erik får et nytt forsøk ved retur, men skyter i stanga ballen ender opp hos Robert som kan sende ballen enkelt i et åpent mål. Etter 32 minutter går Håkon opp i duell mot en Nardo spiller og skaller hodet i spilleren og pådrar seg et gult kort, Håkon blir liggende og må byttes ut. Da kommer Erlend Hermstad inn. Nardo pådrar seg et gul kort ved slutten av første omgangen.

Andre omgang starter med at begge lag ikke skaper det helt store, det er mye fram og tilbake. Petter Gomo kommer inn for Aleksander i det 74. min. Det er ikke før i det 75 minutt at Vanvik får et frispark på høyreside, Martin slår ballen inn foran keeper, der står Stian og header ballen over keeperen og i mål. Erik Enebakk pådrar seg et gult kort i det 77. min. Vanviks tredje gule for dagen. Fredrik Utstrand kommer inn for Morten Kilen i det 84. min. Henrik Askheim scorer på corner assistert av Erik Enebakk i det 87. min.

Nardo står veldig høyt for å jakte mål, da er Vanvik raske når de får brudd, i 90. min snapper Eirik Sylte opp ballen på midtbanen sentrer til en helt åpen Robert Solstad som tupper ballen enkelt forbi keeperen, en liten keepertabbe av Nardos sisteskanse (?).

Vanvik vinner 4-0 mot Nardo. Vanviks første seier og 3 viktige poeng, med en veldig fornøyd spillergruppe. Neste kamp er i Trondheim mot Kvik lørdag 11. mai klokken 16.00, den kan følges på twitter.